Дневен Хороскоп за 19 Май 2015 г. Част – 1

0
305

Вашият дневен хороскоп за 19 Май 2015 – Част – 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия дневен хороскоп този вторник ще се върти около приятелствата ви. Нелош момент да се видите отново със стари приятели и да наваксате пропуснатите истории. Приятен и подходящ ден за отпускане и релаксация.
ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)Днешният ден се очертава благоприятен за бизнес-начинания и бизнес ориентирани събития. Може да получите покана за светско събиране или вечеря, които отново да поемат по път, свързан с работата ви.

Дневен Хороскоп
Дневен Хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)Според вашия дневен хороскоп е разумно да избягвате опити за установяване на контакти този вторник. Може да изпитвате желанието да се свържете отново със стари познати, лични или бизнес партньори, но е препоръчително да изчакате няколко дни.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

РАК (22 юни – 22 юли)За представителите на зодия Рак, този вторник ще се върти около финансови въпроси. Ако от известно време обмисляте определена покупка, то през днешния ден може да се окажете в ситуация, която да ви подтикне към прибързано решение. Въпреки финансовият оттенък на деня е важно да си напомните, че необмислените решения рядко носят положителни резултати.
ЛЪВ (23 юли – 22 август)Може да се окажете поканени на светско събиране към което не проявявате особен интерес. Разбира се, това няма да се хареса на организаторите и те всячески ще се опитат да ви примамят – вашето присъствие ще им се струва много необходимо. Не давайте воля на раздразнението си и не забравяйте задълженията.
ДЕВА (23 август – 22 септември)Според вашия дневен хороскоп този вторник ще бъдете изключително интуитивни. Ще ви бъде особено лесно да усетите намеренията и идеите на околните, понякога по-добре, отколкото самите те могат. Правилното възползване от засилените ви възприятия може да ви спести редица неприятности и главоболия.



Линк към Втората Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.