Бойко Борисов с летен екип и ново постижение (ФОТО)

0
660

Бойко Борисов отново е в центъра на вниманието с нов екип и ново постижение. Кой ще се радва и кой не?

Феновете на Бойко Борисов във Facebook са във възторг, когато се появи снимка на лидера на ГЕРБ по бански и държи в ръцете си два прилично големи шарана. 

Няма да коментираме, че снимката е събрала няколко стотин лайка, а още по-малко че болшинството лайкове са сложени от жени.

Бойко Борисов
Бойко Борисов сложи летен костюм и ново постижение

Може би трябва да попитаме дали това е началото на предизборната кампания на Бойко Борисов, който реши да покаже и мускули, освен чувство за хумор и духовитост. Или пък ще ги замрази за Никулден?

По принцип родните ни политици не могат да се похвалят с кой знае какви природни дадености. Ако Сашка Васева беше решила да оглави някоя партия, може би щеше да събере електорат, защото е работила върху голямата си пазва.



Като се замислим, с изключение на Николай Бареков, който е сравнително млад, останалите лидери не могат да се похвалят с младост. Но и Бареков по-добре да не се съблича.

Снимката на Бойко Борисов напомня миналата година, когато Волен Сидеров беше в Куба, а негови снимки се появиха в родните медии. Самият Волен Сидеров коментираше по-късно, че имал перфектно и атлетично тяло (скромността краси човека), затова не се притеснявал да го излага на показ.

Бойко Борисов
Бойко Борисов и неговото последно постижение

Дано, обаче, и другите лидери не започнат да се събличат предизборно, че може да изгубят своите почитатели.

Представете си Михаил Миков да остане по плувки или Лютви Местан да се разхвърля в плажна мода. Или пък Сергей Станишев.

По-добре е родните политици да заложат на облекло, защото вече се появиха и отрицателни коментари към физиката на Бойко Борисов, а какво остава за останалите.

Обаче, фенове на Бойко Борисов твърдят, че не само водните шарани кълват на стръвта му, а и сухоземните също.

Бойко Борисов се е разголил, лови риба, хваща тен и стяга редиците на ГЕРБ за предстоящите избори.

А какво ще се случи през есента? Дори и родните ясновидки не се наемат да предсказват.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.