Мъката на Илиана Раева съсипва Наско, семейството в криза

9
9126

Илиана Раева е нещастна, а съпругът й Наско Сираков е с вързани ръце

Неприятности се настаниха в обичаното семейство на Илиана Раева и Наско Сираков. Златното ни момиче по художествена гимнастика е страшно тъжна, но половинката й е с вързани ръце и не може да й помогне да игнорира тъгата. Разтревожени приятели на фамилията споделиха и причината за състоянието на Илиана Раева, а тя е, че ще изгуби дома си.

Припомняме, че Илиана Раева и Наско Сираков отдавна са пуснали в продажба своята “крепост” – огромният и луксозен палат, в който живяха дълги години и където отгледаха своите две щерки Славея и Виолета. Целият живот и най-щастливите мигове на Илиана Раева са преминали на това място и тя не иска да си представи, че ще го изгуби.

Илиана Раева
Илиана Раева е много тъжна, не иска да изгуби дома си

Да продадат безценната си къща обаче ги задължавала финансовата криза, в която са изпаднали от няколко години и която се задълбочавала все повече. А, за да издържат дъщерите си в начинанията им и развитието в чужбина, трябват средства, с каквито към момента Илиана и Наско не можели да се похвалят.

Точно това била причината и да започнат да ремонтират и подреждат далеч по-скромния си апартамент в Студентски град, където да се преместят след продажбата на имението си. Това е и причината Илиана Раева да снима градината на своя дом, както и най-любимите си места в него почти всеки ден.“Илиана е много тъжна. Тя никога не би се разделила с къщата, която обожава, ако не бяха ги натиснали проблемите с парите. Лошото е, че вече толкова време не се намира и купувач, който да даде исканата от тях сума, защото никак не е малка. Става дума за почти 4 милиона и отгоре, но Илиана и Наско не биха продали дома си на по-ниска цена, толкова усилия и придобивки са вложили в него”, разказват приятели на спортното семейство.

Наско Сираков приемал по-леко идеята за смяна на дома си, но мъката на Илиана Раева му тежала много. И най-вече, защото не бил в състояние да направи така, че да запази имението и едновременно с това да продължи да осигурява бъдещето на семейството и децата си.

loading...

9 КОМЕНТАРИ

 1. Глупости, Насето си играе на комар всяка вечер и го боли оная работа за какво реве тази одъртяла лелка. Затова решението е едно – набий и го в гъза Насе и ще миряса.

 2. нищо им няма човек се разпростира според чергата си да бачкат като всички останали да видим колко ще изкарат те са свикнали на охолен живот не ги съжалявам и те са хора като всички ни така че да си затягат крачолите да видят как живеят обикновенните хора апък и 4 милиона ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ??? нямам думи сега за тях ли да ревен защо изобщо го афишират аз как се справям сама с 3 та си сина пита ли ме някой пфффффффф

 3. Молим-давайте телефони-сметки за да преведем левчета и спасим палата на тия гъзари.Как ще ги оставим така?Телевизиите какво чакате.Обявявайте национална кампания за да може тя и такива като нея/а те са много в София/ да не ги лишаваме от лукса.Че народа пъшка -кой го интересува.

 4. И все пак прставиха Бъгрария…,направиха неща неща, който ние с вас би трябвало да аплодираме,желая в Сантандер и тук е едно от златните “момичета на Благодаря” и знаете ли работи като преподавател по гимнастика в кметството за 2часа… колко тъжно…

  • Уважавам и аз това,което са направили за България! Но тази статийка може би преиграва с тази дума ”тъга”.Човек никога не трябва да се привързва силно към нещо-и най -вече към материалното,защото това съсипва.А винаги има решение-да си продадат по евтино голямата къща и това е.Голяма ”мъка’-няма що..’

  • Така е. Но и доста пари са видели през живота си. Добре е човек да се научи да ги управлява.
   Щастливци са че само заради новите начинания на децата си продават имота. Има хора с истнски проблеми. Тях трябва да ги жалим!

 5. Пълни глупости, лъжи и измислици!
  Нито едно изречение не отговаря на истината за потрес на злорадстващите, които са много далеч от това семейство и със сигурност няма да го стигнат, нито по лични и професионални постижения, нито по световна известност, нито по стандарт на живот, нито по семейна сплотеност, любов и уважение!

  • Василева,защо мислите, че искаме да стигнем точно тях? Има толкова интелигентни хора около нас с много по-големи постижения, известност, класа, стил и стандарт на живота, които не се бият в гърдите като сем. Сиракови.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.