Мъката на Илиана Раева съсипва Наско, семейството в криза

10
11633

Илиана Раева е нещастна, а съпругът й Наско Сираков е с вързани ръце

Неприятности се настаниха в обичаното семейство на Илиана Раева и Наско Сираков. Златното ни момиче по художествена гимнастика е страшно тъжна, но половинката й е с вързани ръце и не може да й помогне да игнорира тъгата. Разтревожени приятели на фамилията споделиха и причината за състоянието на Илиана Раева, а тя е, че ще изгуби дома си.

Припомняме, че Илиана Раева и Наско Сираков отдавна са пуснали в продажба своята „крепост“ – огромният и луксозен палат, в който живяха дълги години и където отгледаха своите две щерки Славея и Виолета. Целият живот и най-щастливите мигове на Илиана Раева са преминали на това място и тя не иска да си представи, че ще го изгуби.

Илиана Раева
Илиана Раева е много тъжна, не иска да изгуби дома си

Да продадат безценната си къща обаче ги задължавала финансовата криза, в която са изпаднали от няколко години и която се задълбочавала все повече. А, за да издържат дъщерите си в начинанията им и развитието в чужбина, трябват средства, с каквито към момента Илиана и Наско не можели да се похвалят.

Точно това била причината и да започнат да ремонтират и подреждат далеч по-скромния си апартамент в Студентски град, където да се преместят след продажбата на имението си. Това е и причината Илиана Раева да снима градината на своя дом, както и най-любимите си места в него почти всеки ден.



„Илиана е много тъжна. Тя никога не би се разделила с къщата, която обожава, ако не бяха ги натиснали проблемите с парите. Лошото е, че вече толкова време не се намира и купувач, който да даде исканата от тях сума, защото никак не е малка. Става дума за почти 4 милиона и отгоре, но Илиана и Наско не биха продали дома си на по-ниска цена, толкова усилия и придобивки са вложили в него“, разказват приятели на спортното семейство.

Наско Сираков приемал по-леко идеята за смяна на дома си, но мъката на Илиана Раева му тежала много. И най-вече, защото не бил в състояние да направи така, че да запази имението и едновременно с това да продължи да осигурява бъдещето на семейството и децата си.

loading...

10 КОМЕНТАРИ

  1. Глупости, Насето си играе на комар всяка вечер и го боли оная работа за какво реве тази одъртяла лелка. Затова решението е едно – набий и го в гъза Насе и ще миряса.

  2. нищо им няма човек се разпростира според чергата си да бачкат като всички останали да видим колко ще изкарат те са свикнали на охолен живот не ги съжалявам и те са хора като всички ни така че да си затягат крачолите да видят как живеят обикновенните хора апък и 4 милиона ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ??? нямам думи сега за тях ли да ревен защо изобщо го афишират аз как се справям сама с 3 та си сина пита ли ме някой пфффффффф

  3. Молим-давайте телефони-сметки за да преведем левчета и спасим палата на тия гъзари.Как ще ги оставим така?Телевизиите какво чакате.Обявявайте национална кампания за да може тя и такива като нея/а те са много в София/ да не ги лишаваме от лукса.Че народа пъшка -кой го интересува.

  4. И все пак прставиха Бъгрария…,направиха неща неща, който ние с вас би трябвало да аплодираме,желая в Сантандер и тук е едно от златните „момичета на Благодаря“ и знаете ли работи като преподавател по гимнастика в кметството за 2часа… колко тъжно…

    • Уважавам и аз това,което са направили за България! Но тази статийка може би преиграва с тази дума “тъга“.Човек никога не трябва да се привързва силно към нещо-и най -вече към материалното,защото това съсипва.А винаги има решение-да си продадат по евтино голямата къща и това е.Голяма “мъка’-няма що..’

    • Така е. Но и доста пари са видели през живота си. Добре е човек да се научи да ги управлява.
      Щастливци са че само заради новите начинания на децата си продават имота. Има хора с истнски проблеми. Тях трябва да ги жалим!

  5. Пълни глупости, лъжи и измислици!
    Нито едно изречение не отговаря на истината за потрес на злорадстващите, които са много далеч от това семейство и със сигурност няма да го стигнат, нито по лични и професионални постижения, нито по световна известност, нито по стандарт на живот, нито по семейна сплотеност, любов и уважение!

    • Василева,защо мислите, че искаме да стигнем точно тях? Има толкова интелигентни хора около нас с много по-големи постижения, известност, класа, стил и стандарт на живота, които не се бият в гърдите като сем. Сиракови.

  6. 1. Нали не съм задължена да вярвам. 2. За простия човек не питай, той сам ще се обади. 3. Съжалявам.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.