Дневен Хороскоп за 20 Май 2015 г. Част – 1

0
444

Вашият дневен хороскоп за 20 Май 2015 – Част – 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия дневен хороскоп ви очаква спокойна сряда. След посрещането на всички предизвикателства, които съдбата поставя на пътя ви, напоследък е нормално да имате желанието за малко мир и покой. Въпреки това, бъдете готови да се отзовете, ако някой има нужда от вас.
ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Днешния ден не е благоприятен за чувствителност. Някои от представителите на зодия Телец може неволно да попаднат в центъра на напрегната ситуация. Възможно е настроенията на околните да окажат по-сериозно влияние върху вас от обикновено.

Дневен хороскоп
Дневен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Според вашия дневен хороскоп днес може да се сблъскате с противоречиви мнения на романтичния фронт, Близнаци. Запазете спокойствие и не взимайте прибързани решения – всичко ще се изясни съвсем скоро. Запомнете, не винаги трябва вие да избирате посоката, по която връзките ви се движат.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

РАК (22 юни – 22 юли) Възможно е идния ден да се окаже леко неприятен за някои Раци. Ще имате чувството, че всичко се опитва да ви пречи, всеки се спъва в краката ви. Това ще направи деня привлекателен за определяне на нови лични цели и желания.
ЛЪВ (23 юли – 22 август) До този момент, отлагането на размисъла върху финансите ви за утрешния ден работеше. Въпреки че ви се струва, че нищо не се е променило, днес е изключително важно да седнете и да отделите малко време за размисъл над финансови въпроси – съвсем скоро ще се радвате, че сте го направили.
ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия дневен хороскоп днес ще се окажете в положение, което може да бъде решаващо за посоката, по която връзката ви ще потръгне, Деви. Възможно е стари съмнения да изникнат отново на повърхността, но не бива да им се поддавате. Постарайте се да вземете решението си спокойно и с мисъл за бъдещето, а не за миналото!



Линк към Втората Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.