Има начини за доброволно изплащане на натрупаната карма (ВИДЕО)

0
544

В последно време се говори сериозно за карма и въпреки това много хора не са наясно за какво точно става дума, но сега можете да научите повече

Карма не е българска дума и не е свързана пряко с християнството, въпреки че в православието съществува знание за изкупуване на натрупаните грехове.

Има хора, които съумяват да изкупят своите грехове като преподобната Мария Египетска, която била блудница, но осъзнала какъв бездуховен живот води.

По Божията воля се установила в пустинята и там живяла дълги години.

Младата и красива блудница се превърнала в съсухрена и изстрадала жена, но пък успяла да изкупи всички свои грехове.



karma
Винаги, когато можете се молете за хората, за мира и за света, за да неутрализирате  неволно натрупаната карма

Понеже християнството отрича прераждането на душите, старите хора казват, че когато в някое семейство се роди човек с недъзи, значи той изкупува греховете на своите предци.

В източните религии, в които прераждането на душите е важна част от съществуването на хората тук на Земята, карма има особено значение.

Човешкото действие или бездействие създава причинно следствени връзки между хората. Това движение се нарича карма.

Когато човек постъпва правилно и разумно, той трупа положителна карма. Когато се държи лошо с хората, наранява ги без причина, тиранизира ги, мами ги, краде, лъже, подтиква към противообществени прояви  и други действия, той трупа лоша карма.

Често ние трупаме лоша карма без да си даваме сметка за това, защото допускаме неволни грешки, които не са големи грехове или злодеяния, но все пак оказват негативно влияние.

Лошата карма трябва да бъде неутрализирана и превърната в положителна.

Повече информация и нагледни примери за формиране на карма ще научите от двете видеа, в които писателят Христо Нанев споделя информация, която е получил при регресии.

Кармата се неутрализира чрез любов и чрез молитви, каза писателят Христо Нанев.

Всеки човек, който се съмнява, че може да е натрупал негативна карма, без да си е дал сметка за това, може да направи нещо много просто.

Молете се. Молете се ежедневно сутрин и вечер вкъщи за доброто на хората, не само от вашето семейство или приятелски кръг.

Молете се за България, молете се за мир, за щастието и спокойствието на хората.

Когато влезете в храм, за да си запалите свещички за вас и вашето семейство, отново се молете за страната и за останалите хора, за мира и благоденствието.

Така и да имате карма, ще успеете да я редуцирате.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.