Нели Конуей представи посланията на Ангелите до 24 май (ВИДЕО)

0
349

Нели Конуей отпътува от България след двата успешни семинара, но посланията от Ангелите продължават да идват при нас, за да ни помагат да бъдем по-духовни

По традиция Нели Конуей заснема как неутрализира картите, как тегли по една карта за началото, средата и края на седмицата и тълкува пред нас посланията, закодирани в изтеглените карти.

Тази седмица Нели била изключително ангажирана.  Тя се извинява на своите почитатели и написа следното:

„Ето и ангелските съобщения за тази седмица. Не успях да заснема видео, защото бях по самолети и летища два дни. Архангел Михаил ме посъветва да направя съобщенията с кадри от семинарите в София, от които ще почувствате много лечебна енергия и вдъхновение.

Този клип лекува с вибрациите и с многото ангели, които бяха с нас в София.



nelly
И тази седмица посланията от Ангелите са важни за нас Сн: Nelly Coneway

Още веднъж благодаря на всички тези светли души, които дойдоха и които много работиха за просперитета на България, за балансиране на кармата и за отварянето на повече възможности за българите!“

**********

Ето и самите послания от Ангелите, получени от Нели Конуей:

„Най-важното за тази седмица е, че ще събуди женската творческа енергия. Ангелите ни вдъхновяват да си спомним, че ние всички сме едно. Съединението прави силата!

Ние всички имаме мъжка и женска енергия.

Колкото по-балансирани сме, толкова по-лесно проявяваме мечтите си.

През тази седмица обърнете внимание на жените около вас, приятелки, близки, майки, съпруги, дъщери, подкрепете ги в това, което правят, вдъхновете ги да бъдат най-доброто, което могат да бъдат.

Не забравяйте, че е Меркури ретрогрейд (планетата Меркурий е в ретроград – движи се в посока обратна на характерната) и са възможни недоразумения в семейството. Опитайте се да не сте емоционални, да не реагирате, а да разберете другия.

Тя/той е отражение на нас, показва ни част в характера ни, върху който работим, усъвършенства ни.

Ако майка ви или съпруга ви през тази седмица е критична и емоционална, не реагирайте, а им предложете заедно да се разходите, да релаксирате, да медитирате, отидете заедно на йога, на джим (гимнастика, фитнес), на концерт.

Когато правите нещо заедно с любимия човек то вие балансирате по-лесно енергиите.

Ангелите ми показаха, че някои от вас ще премислят отношенията си в семейството, ще застанат твърдо за себе си и ще спрат да правят компромиси, защото разбирателството и добрите отношения в семейството зависят и от двамата партньори.“

Благодарим на Нели Конуей и на Ангелите за съветите!

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.