Внимание: Меркурий навлезе в ретроград и носи непредсказуеми промени

0
253

Всяка година два или три пъти, планетата Меркурий навлиза в процес на ретроград, който започва да влияе по друг начин върху случващите се процеси около нас

Планетата Меркурий управлява договорите и комуникациите, пътуванията и преговорите.

Когато планетата Меркурий навлезе в ретроград, това означава, че тя променя своята посока на движение.

Т.е. в момент на ретроград, Меркурий оказва негативно, дори понякога разрушително влияние върху водените преговори, създава неприятности по време на пътуванията, влошава комуникацията между хората.

По време на ретроград може да се обострят отношенията в семейството между партньорите, между родители и деца, между приятели и съседи.



Не бързайте да си правите категорични заключения и да предприемате крайни стъпки за решаване на проблемите, защото те ще утихнат в момента, в който Меркурий излезе от своя ретроград.

merkurii
Планетата Меркурий влезе в ретроград

Негативното влияние на Меркурий в ретроград може да се отрази върху покупката на нова техника, която ще окаже неподозиран дефект.

Не е добре да сключвате договори за нова работа, да теглите кредити и да подписвате други споразумения, защото може да се окажете подведени, без да сте подозирали за това.

По време на ретрограден Меркурий е важно да не започваме нови процеси и начинания, но онова, което предварително е било планувано или уговорено в личен или обществен план, няма да бъде повлияно фатално от тази ретроградност.

Меркурий влезе в ретроград на 19 май 2015 г. и ще се задържи в това положение до 11 юни 2015 г.

Не се изнервяйте прекалено много ако в този период имате проблеми с офис техниката, с интернета, с мобилните апарати.

Може колата ви да направи проблем, може някой уред в дома ви да реши да се поврежда.

Всички тези проблеми с такава голяма честота и динамика са повлияни от ретроградния Меркурий.

Не е желателно даже да започвате нова емоционална връзка в такъв момент, съветва пред БЛИЦ Татяна Янковска – астролог.

Ако през някой от дните на ретроград срещнете за първи път мъж или жена, които много ви харесат и при положение, че нямате партньор, решите да започнете връзка или още по-лошо да се обвържете с тях, след като периодът на ретроград отмине и вие се вгледате в същите тези хора, може да осъзнаете, че те не са точно онова, което сте си представяли или сте очаквали.

 

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.