Уникална домашна смес за бърз метаболизъм и отслабване на проф. Мермерски (как да я приготвим)

6
2261

Проф. Мермерски създаде една наистина мощна и ефективна смес за отслабване с подобряване на метаболизма

Проф. Мермерски и уникалната му смес за забързване на метаболизма и отслабване се превърна за кратко време в истински хит. Защото е лесна и бърза за приготвяне в домашни условия, а резултатите от нея са повече от положителни – както за визията ни, така и за здравословното ни състояние и засилването на имунитета.

За да си направим от прочутата смес на проф. Мермерски, трябва да разполагаме с натурален мед, една кофичка кисело мляко с ниска масленост, пектин на прах, две лъжици смлени орехи и малко канела.

Мермерски
Домашната смес на проф. Мермерски дава отлични резултати за фигурата и здравето

В киселото мляко поставяме всички необходими съставки и разбъркваме много добре, докато се получи напълно единна и хомогенна смес. След това изсипваме сместа в стъклен буркан и я приемаме по три пъти на ден, две лъжички. Важно е да се знае, че сместта се приема поне половин час преди всяко хранене, за да има максимален ефект.

През цялото ни ежедневие трябва да се храним с колкото може повече зеленчуци и плодове. Месото, според проф. Мермерски, изобщо не е забранено, но с отбелязването, че трябва да е приготвено само на фурна или скара, в никакъв случай пържено.



„Когато се храним с основното ястие, след него трябва да са изминали поне два часа, за да преминем към десерта – примерно плодове. Никога не ги яжте едно след друго веднага, защото това натоварва много храносмилателната система и пречи на нормалното разграждане на веществата, а плодовете просто ферментират в организма ни“, съветва професорът.

Много хора вече изказват благодарността и одобрението си от действието на чудната смес на проф. Мермерски, а сред най-известните му клиентки е певицата на хората Ивана. Самата тя се похвали преди известно време с първите си десетина свалени килограми и заяви, че смело продължава напред, до постигане на желаното си тегло.

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. Дайте точната рецепта:
    мед – колко
    канела – колко
    пектин – колко
    нискомаслено мляко – 2 или 1,5 или 0,1 %

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.