Огромен скандал: Беновска направи унижощително разкритие за Слави Трифонов

5
634

Слави Трифонов и “България търси талант” са сериозно заплашени от истината на Илиана Беновска

Огромен скандал е на път да разтърси всичко и да срине напълно имиджа на Слави Трифонов и “България търси талант” след унищожителното разкритие за формата, който направи журналистката Илиана Беновска.

Припомняме, че Беновска възмутена напусна шоуто и мястото си в журито само дни преди големия му финал. А мотивите й бяха повече от шокиращи – от компанията на Слави Трифонов и ръководството на формата й диктували в ухото за кого да гласува. Думите на Беновска разбуниха духовете и доведоха до грандиозен скандал, свързан с измамата.

Слави Трифонов
Илиана Беновска разкри цялата истина за Слави Трифонов и шоуто

“Влязох в “България търси талант”, за да помагам на хората и за да се опитаме да променим макар и малко съзнанието на българина. Но какво се получи – едно голямо нищо. Да се стигне дотам, че да ми диктуват за кого да гласувам и кой трябвало да стане победител?! Потресена и омерзена съм от това. А за Слави Трифонов само ще кажа, че забрави откъде е тръгнал и вече е доста различен от борбения, трудолюбив, справедлив и морален човек, когото познавах”, заяви разгневената от измамата Илиана Беновска.

Думите й провокираха масовото недоволство на зрителите, чиито смс-и в подкрепа на любимците им преспокойно могат да бъдат манипулирани и гласът им да премине в друга посока – според желанието и предпочитанията на ръководните кадри.Ако това се окаже вярно, но смисълът на цялото шоу “България търси талант” ще се опорочи и повече никой няма да вярва в така наречените шансове за изява на младите таланти.

Очаква се и официалната реакция на Слави Трифонов, който до момента не се е изказал с официално становище. Малко вероятно е обаче той и екипът му да останат безучастни по случая и обвиненията на Илиана Беновска да бъдат подминати без отговор. Да видим какво ще последва.

loading...

5 КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.