Шампионката Гергана Брънзова доказа, че има лечение на множествена склероза (ВИДЕО)

9
1049

Баскетболистката Гергана Брънзова, която е роден в Бургас, е  имала шеметна кариера на спортист, но се разболява от множествена склероза

Тя е  първата българка и една от само четирите българки, които са играли в NBA.

Гергана е майка на 3 деца, а нейният съпруг се нарича Харун Ерденай – известен спортист от Истанбул.

Най-големият ужас в живота на Гергана Брънзова  е поставената диагноза множествена склероза, която тя дълго време не може да приеме и даже крие от своето семейство. Единствените, които са наясно с проблема са нейният съпруг и сестра й.

Майката на Гергана, Магделина Брънзова, страда от множествена склероза вече 10 години и се предвижва с количка.



Мъдрост звучи днес от устата на Гергана Брънзова.

Гергана Брънзова пребори множествена склероза
Гергана Брънзова пребори множествена склероза

Тя се уповава на сентенцията, че животът не е  да откриваме себе си, а да създаваме себе си. Но е важно да разберем и каква е нашата мисия.

След последното посещение в лекарския кабинет в Истанбул, лекарите казват на Гергана Брънзова, че множествената склероза вече я няма.

Първото мнение беше на лекаря, който обслужва  скенера. После и рехабилитаторът, накрая неврологът.

Никой в Турция не е срещал подобен прецедент.

През какъв Ад е преминала Гергана преди да чуе прекрасната новина, че е жива?

През август 2013 г. най-добрият професор в Турция казва своята тежка дума – Гергана е болна от множествена склероза.

1. Започва да губи своята подвижност. Тя не може да ходи.

2. Зрението й пада – особено с едното око не е можела да вижда.

3. Лекарите предлагат лечение за около 30 000 долара на година, което няма гаранция, че ще даде успешен резултат.

ann-boroch
Книгите на Ан Борох за лечение на множествена склероза

Гергана попада на книгата „Как се излекувах от МС“. С помощта на натуропатия, авторката Ан Борох на книгата оздравява от множествена склероза.

Болната Гергана пътувала до Лос Анджелис, където Ан Борох й прави тестове.

После й назначава диета за изчистване на организма. Тя спира на яде глутен, зърнени храни, тестени храни, бобени растения и захари.

Гергана включва акупунктура и алтернативна медицина в своето ежедневие.

Имала е голямо количество живак и олово в кръвта си, за това е направила детоксикация в продължение на 2 месеца.

Цялото видео и разговора с Гергана Брънзова изгледайте ТУК.

Интересна информация и здравословни рецепти има качени на страницата на Гергана във Фейсбук Gergana Branzova.

сподели бутон

loading...

9 КОМЕНТАРИ

  1. И у дома има четири случая на МС- баща ми/ светлина в пътя му/, по- голямата ми сестра, самата аз и малката ми дъщеря. На мен се падна честта да се изправя смело пред това предизвикателство, защото сестра ми се предаде, а дъщеря ми все още се опира в традиционната медицина. Аз не само вярвам в моето пълно излекуване, но и знам, че то е реалност, която чака своето време, за да се прояви.И аз като Гери искам да вдъхна надежда и вяра на всички, които търсят пътя на изцелението. Сама преминах голямото пречистване на тялото и ума, използвах нетрадиционите методи като РЕЙКИ, акупунктура, медитация, визуализация, метод Силва и много други духовни практики. Чувствам се много по- добре и сега чакам чудото на прохождането, защото все още се придвижвам с чужда помощ. И това ще се случи! Винаги има надежда!

  2. Гъбите рейши подпомагат процеса на детоксикация – правени са опити и са засаждани на ядрени площадки. След известно време почвата е чиста от радиацията и тежките метали. Същото нещо правят гъбите и в нашето тяло. Освен това внасят кислород, подобряват кръвообръщението и по този начин се засилва имунната система. При автоимунните заболявания има погрешно предаване на информацията между клетките и белите кръвни телца нападат собствените си червени кръвни клетки. Когато се изчисти тялото се възстановява правилното протичане на всички процеси в тялото.
    Кордипайнът спомага този процес на детоксикация – той разгражда токсините и съдейства за по-бързото им изхвърляне от тялото.
    Освен гъбите рейши могат да се приема и спирулината, която е богата на много минерали и витамини, на аминокиселини и белтъчини. Сокът от нони подпомага дейността на жлезите с вътрешна секреция, а от тях се регулират всички процеси в тялото. С тези продукти дори хора, които нямат силната воля на Гергана, биха могли да се подобрят или да се възстановят напълно от заболяването. https://kafeganoderma.wordpress.com/statii/

  3. Теодора, съжалявам за твоя случай. Та нали още не е доказано, че МС се предава по наследство. В моето семейство случаите са два – аз и сестра ми. Диагностицираха първо мен, след една година и нея.
    От колко време си с тази диагноза? Била ли си някога на терапия с интерферони?
    Аз вече искам да прочета книгата на Гергана Брънзова и да опитам с нейния хранителен режим.
    Успех на тебе!

    • От много години има проблеми с краката, но невроложката, която ме прегледа каза, че съм преуморена, въпреки настояването на личния ни лекар, който е запознат с нашия случай. Така смело си продължих живота и работата, професионален готвач съм и също като шеф Манчев оправях кошмарите в родните кухни. Най- после миналата година разбрах, че мога да мина на ТЕЛК, нищо, че не съм осигурена, защото състоянието ми се влоши и не можех да работя, да плащам осигуровки и да се лекувам. Така се доверих на тялото и постепенно се възстанових, сега ми остана само да проходя отново самостоятелно, Вярвам в това и знам, че ще се случи! Дъщеря ми се лекува с интерферони и други лекарства, но не виждам голям ефект, ходи в клиниката „Свети Наум“ в София, включена е в програма, преди това се лекуваше в Плевенската болница, но нищо. Искам да помогна на детето си, което е на 23 години и още не е видяло нищо от живота, но не знам как да се свържа с Гергана и да потърся помощ. Ще се радвам да вдъхна малко кураж на детето ми, защото започна да губи надежда. Ако някой може да ми помогне с удоволствие ще приема помощта!

  4. Скъпа Ева и на Вас пожелавам успех, мъдрост и сила, за да преодолеете тази криза! Искам да дойде момента заедно да спортуваме и да ходим на излети в планината. Дай Боже!

  5. Искренно пожелавам на всички засегнати от тази болест Вяра, че ще се подобрят, стабилизират или излекуват. постигат го силните духом, ангажирани и с цели в живота, които трябва да ги удовлетворяват. проблем е, че засегнатите са емоционални натури и на такива е трудно да се мотивират и контролират.
    Всичко тръгна от Чернобил. поколението от 78-а година, което тоганва е било на 5-6 години и е яло и масло вече всичко. И от там натък който е налетял на изотопните разпади пренесени през хранителни продукти и майчинво мляко и/или съчетани с други предразположения от най-различен характер. заболявания в група показват сходство в хранителна култура и психика. Няма връзка на генетично ниво.
    Пийте отвара от корени на черен бъз. Онзи, който през май и юни дава белия цвят и хората си правят сироп. Отварата се пие, като се започне от 100 милиграма и се наддава всеки ден до 210 и обратно до 100. месец почивка и пак. така 3 цикъла годишно! В книгите на най-известният ни билкар, Димков от близкото минало ще откриете, че във всеки регион на Света има уникално и универсално средство за борба с много болести. В нашият регион е черният бъз. добре е корените да се вадят есен, след приключване на процесите и подготовка за зимен сън. тогава концентрацията на жизнената енергия и сокове е в корените. Кълцат се на ситничко. Сушете ги между вестници. приберети ги в торбичка от памуечен плат или в буркан на сухо място. можете да ги ползвате през цялата година. Една супена лъжица клечорляк на 500 мл. вода. завира, ври 20 мин. да изврят 100-тина грама и да имате дозата. сипвате в шише, по-правилно е стъклено и в хладилника.
    Успех!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.