Дневен Хороскоп за 22 Май 2015 г. Част – 1

0
481

Вашият дневен хороскоп за 22 Май 2015 – Част – 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия дневен хороскоп този петък се очертава благоприятен за философски размисли. Ако решите да се възползвате от момента, помислете върху своя подход към нещата – не е необходимо да се притеснявате от одобрението и признателността на околните.
ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Този петък е ден, в който представителите на зодия Телец ще трябва да помислят относно държанието си към околните. Внимавайте с както с действията, така и с думите си, и в края на деня може да намерите отговора на въпрос, който ви е занимавал от дълго време.

Дневен Хороскоп
Дневен Хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Според вашия дневен хороскоп не е лоша идея да бъдете по-позитивно настроени, Близнаци. Не бързайте да обърнете гръб на интересните възможности, защото днес ви очакват благоприятни изненади. Пригответе се да се гмурнете с главата напред!

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

РАК (22 юни – 22 юли) Този петък е перфектното време да дадете воля на въображението си, Раци! Не малко от вас най-вероятно са се замисляли дали да не потърсят работа свързана със създаването на текстове и в миналото. Не се притеснявайте – шансът не ви е подминал. Седнете и се отдайте на така желаната творческа дейност.
ЛЪВ (23 юли – 22 август) Този петък се очертава изключително благоприятен за социални контакти. Постарайте се да оставите правилното впечатление у необходимите хора. Ако отделите достатъчно внимание на това, ще пожънете големи успехи. Не се учудвайте, ако графикът ви изведнъж се запълни, поради прекалено многото предложения.
ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия дневен хороскоп ви очаква прекрасен ден. Този петък ще отвори пред вас множество нови пътища. Ако се сблъскате с някакви семейни проблеми, не се притеснявайте – всичко ще се реши изключително бързо!



Линк към Втората Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.