Дневен Хороскоп за 22 Май 2015 г. Част – 2

0
377

Вашият дневен хороскоп за 22 Май 2015 – Част – 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия дневен хороскоп е добре да се съсредоточите върху намеренията, насочени към бъдещето. Отделете малко време за размисъл и дайте воля на идеите си.
СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Днешния ден ще донесе нови възможности на бизнес начинанията за някои от представителите на знака Скорпион. Този петък обаче не е съсредоточен само върху работа – очакват ви приятни изненади и що се отнася до личния ви живот.

Дневен Хороскоп
Дневен Хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Според вашия дневен хороскоп може да очаквате ден, изпълнен с задоволства и успехи. Неотдавна сте оставили силно положително впечатление у важна за вас личност. Днес всички ще бъдат склонни да очакват мнението и да следват идеите ви.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Този петък ще бъде изпълнен с хармония за представителите на зодия Козирог. Ако се чувствате изморени от работата през седмицата, може би отменянето на някои вечерни ангажименти в полза на домашния уют не е лоша идея.
ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) За редица водолеи, денят ще започне с успех на работното място. Важно за длъжността ви лице може да ви посети и да ви поздрави за успехите и усърдието. Това, разбира се, не е знак, че трябва да се отпуснете и да не влагате усилие в работата си!
РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия дневен хороскоп може да се окажете изправени пред морален кръстопът, свързан с професионалната ви дейност. Помислете внимателно, тъй като това решение може промени редица неща свързани с вашето бъдеще. Бъдете по-смели!



Линк към Първата Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.