Дневен Хороскоп за 23 Май 2015 г. Част – 1

0
441

Вашият дневен хороскоп за 23 Май 2015 – Част – 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия дневен хороскоп тази събота се очертава по-спокойна и отпускаща. Няма да имате особено голямо желание за занимания и разговори. Възможно е близък човек да иска да ви довери важна тайна.
ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Днес е нелош ден за отпускане в компанията на партньора ви. Очаква ви приятен и спокоен ден, подходящ за разговори, не за всички от които може да сте готови.

Дневен Хороскоп
Дневен Хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Според вашия дневен хороскоп тази събота ще ви завари кипящи от енергия и желания. Мнозина от представителите на зодия Близнаци ще бъдат авантюристично настроени. Не се притеснявайте да се отдадете на желанията си.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

РАК (22 юни – 22 юли) В днешния ден, на някои Раци може да им се наложи да се научат как да казват „не“ на партньора си. Въпреки че голяма част от връзките и взаимоотношенията между хората се крепят върху всеобщи компромиси, понякога отстъпването не е най-добрия избор.
ЛЪВ (23 юли – 22 август) Всички имат нужда да бъдат обичани, но не бива да позволявате това да се превръща в самоцел и център на вашето съществуване. Ако не успеете да получите веднага всичко, което искате, не се притеснявайте – не е дошъл краят на света.
ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия дневен хороскоп днес е нелош ден за отдръпване от обичайната ви среда и отношения. Не всичко в този свят се върти около популярността ви и мнението на околните за вас. В днешния ден ще се интересувате от много по-дълбоки и важни идеи.



Линк към Втората Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.