Дневен Хороскоп за 23 Май 2015 г. Част – 2

0
385

Вашият дневен хороскоп за 23 Май 2015 – Част – 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия дневен хороскоп ви очаква прекрасен ден. Тази събота вие ще пожънете наградите за всичкия този труд, който полагахте напоследък, във всички аспекти на живота. Този ден е напълно ваш!
СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Днешния ден може да започне не особено обнадеждаващо, но не позволявайте на това да развали настроението ви! Тази събота е добър ден за размисъл и може да ви донесе много нови идеи за бъдещето.

Дневен Хороскоп
Дневен Хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Според вашия дневен хороскоп стрелците е добре да се опитат да проявят толерантност към околните. Тази събота може да ви се наложи да взаимодействате със някои хора, чиито лични планове са възпрепятствани от събития, намиращи се извън личния им контрол. Не ги съдете прекалено строго.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Днес е ден за задаване на въпроси. Въпроси от трудния вид, на които трябва да се насилите да си отговорите, независимо от обстоятелствата и идеите ви. Ако посветите достатъчно време на размисъл, може да научите много за себе си!
ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) На някои от представителите на знака Водолей може да им се струва, че всичкия стрес натрупан през седмицата се излива на вълни върху тях в днешния ден. За нещастие не можете да се опрете на околните в този момент. Просто се отпуснете и се отдайте на релаксация.
РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия дневен хороскоп може да изпитвате както физическо, така и емоционално напрежение, Риби. Отделете време да помислите за тялото и душата си. Не бива да забравяте, че и тялото и ума ви се нуждаят от почивка след усърдната работна седмица. Постарайте се да им я дадете.



Линк към Първата Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.