Случайно заснеха кръжащо НЛО в небето

0
801

Няма спор, че около нас постоянно има НЛО. Понякога имаме шанс да забележим корабите на извънземните и да ги заснемем.  Друг път не

НЛО
Кораб на извънземни в небето

Интересната новина за НЛО пристигна до нас чрез birminghammail.co.uk.

След дъжд в Бирмингам се появила дъга в 18:30 часа.

Известният в града музикант Майк Бедуърд насочил своята камера, за да документира красивата дъга и когато започнал да разглежда направените фотографии, видял необичайни светещи точки.

Самият Майк предполага, че тези точки вероятно са кораби на извънземни, защото той е от хората, които приемат съществуването на НЛО.



nlo
НЛО в небето над Бирмингам

Но в Бирмингам има общество, което изследва проявите на извънземните и членовете на обществото са категорични, че тези петна са летящи чинии.

nlo
НЛО в по-близък план

И ако у нас все още имаме голям проблем с приемане съществуването на НЛО, въпреки, че когато нещо съществува приемането или отхвърлянето на някои хора няма никакво значение, в чужбина за извънземните се говори изключително нормално.

Проф. Лъчезар Филипов е един от пионерите в популяризиране на НЛО сред академичната общност у нас, защото е важно учените да насочат своите усилия към изследване проявите на НЛО във всяко едно направление.

Не случайно вече няколко години подред организира световни конференции у нас.

Последната беше в началото на месец ноември 2018 г. и за първи път не се проведе в София. Домакин на събитието беше град Хасково. А хасковската телевизия беше единствената медия, на която беше позволено да отрази уникалния световен форум. Присъстваха учени, военни и цивилни граждани, които са имали срещи с извънземните.

В Англия, например, Люси Прингъл от много години изучава житните кръгове.

Точно проф. Филипов покани Люси Прингъл у нас на научна конференция, за да сподели своя опит с извънземните.

И у нас има много българи, които са виждали извънземни кораби в небето. Някои са се изплашили, но други са ги документирали.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.