Седмичен хороскоп от 11 август до 17 август 2014 г. – 2 част

0
355

Вашият седмичен хороскоп (от 11 август до 17 август 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Причината за възможни неприятни ситуации според вашия седмичен хороскоп, вероятно ще бъде излишната емоционалност. Дори да сте изявен оратор, трябва да избягвате двусмислия в присъствието на важни хора, понеже те не са склонни да приемат шеги. Под влияние на обстоятелствата плановете за настоящата седмица може да претърпят значителни промени, а на вашата помощ ще разчитат близки хора.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Сега трябва да се съсредоточите и прегрупирате сили преди решителния скок нагоре в кариерата. Настоящата седмица ще допринесе за успешни бизнес решения, които ще ви издигнат на по-високо финансово ниво. Запазете трезвата преценка на ситуацията – за много от проблемите вие ще бъдете в състояние да намерите правилния изход.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Анализирайте своите действия и си направете съответните изводи. Имате нужда от целеустременост и концентрация, защото настоящата седмица създава благоприятни условия за професионално израстване. Може да срещнете неочакван съюзник и така да съчетаете изпълнението на своите материални и духовни желания!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица ще изисква от вас предпазливост в мислите и действията. Ако не искате някои тайни да станат обществено достояние, трябва да проявите благоразумие. Взаимоотношенията със стари познати могат да се окажат главното предизвикателство. Тези дни разчитайте на надеждни партньори и не пропускайте знаците на Съдбата, които може да ви подскажат много интересни неща.ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Една от най-важните задачи на настоящата седмица е постепенно да намалите натоварването, за да възвърнете баланса на силите. В деловата сфера не трябва да вярвате на големи обещания, защото крият опасна зависимост. Използвайте енергията си за създаване на хармонична атмосфера в семейството. Евентуалните усложнения са краткотрайни, а уикендът обещава невероятни преживявания. Не пропускайте даровете на Съдбата!

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп  в началото най-вероятно ще има недоволни от резултатите на работата ви и претенциите може да се окажат основателни. Бъдете търпеливи и се вслушайте в препоръките. Всичко ще придобие нов смисъл, когато през настоящата седмица емоциите утихнат. Освободете се от всички грижи и прекарайте с любимите хора един незабравим уикенд! Вие го заслужавате!

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.