Дневен Хороскоп за 24 Май 2015 г. Част – 1

0
483

Вашият дневен хороскоп за 24 Май 2015 – Част – 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия дневен хороскоп ако напоследък сте имали усещането, че се намирате в средата на пустиня, то тази неделя ще е като оазис за вас. Насладете се на момента! Някои от хората, които сте срещнали през последните няколко седмици може да се окажат по-интересни от това, което сте очаквали първоначално.
ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Определени въпроси, свързани с семейството и близките ви може да се окажат по-сложни, отколкото е изглеждало на пръв поглед, Телци. Особено когато емоции са намесени, е важно да внимавате с маневрите си. Постарайте се да не нараните важните за вас хора.

Дневен Хороскоп
Дневен Хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Според вашия дневен хороскоп в последно време може да сте изпитвали смесени емоции към някои от своите близки. Може да не ви се е отдала възможността да изразите напълно това, което изпитвате. Не се притеснявайте – любимите ви хора ще ви разберат.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

РАК (22 юни – 22 юли) Ако можеше всички дни да са като днешния, то представителите на знака Рак щяха да живеят в перфектния свят. Тази неделя има потенциала да се превърне в прекрасен ден. Вероятно ще откриете отговори на въпросите, които ви безпокоят доста отдавна. Някои от вас ги очаква също така и мистериозна среща.
ЛЪВ (23 юли – 22 август) В днешния ден Лъвовете няма нужда да се впрягат особено много. Отдайте се на отпускащата неделна атмосфера и си починете. Днешния ден е благоприятен за анализ и преосмисляне на плановете за близкото бъдеще.
ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия дневен хороскоп ви очаква ден изпълнен с изисквания. Ще се чувствате особено взискателни както към близките си така и към самите себе си. Не оставяйте тази взискателност да развали настроението ви – не всичко може да бъде перфектно.



Линк към Втората Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.