Дневен Хороскоп за 24 Май 2015 г. Част – 2

0
543

Вашият дневен хороскоп за 24 Май 2015 – Част – 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия дневен хороскоп тази неделя ще ви донесе атмосфера, перфектна за мечти. Само избягвайте да си задавате  твърде сложни въпроси – не винаги е възможно да отговорите достатъчно ясно.
СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Тези представители на знака Скорпион, които в момента са в сериозна връзка, не е лошо да се замислят над взаимоотношенията с половинката си. Закрилата и близостта са нещо изключително важно в една връзка, но всъщност дали постоянните грижи не донасят неудобство и прекалена ограниченост на човека до вас. Комфортът е еднакво необходим за всички хора.

Дневен Хороскоп
Дневен Хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Според вашия дневен хороскоп ви очаква леко несигурна неделя. Някои може да имат проблеми дори с правенето на най-елементарен избор, от типа на какви дрехи да облекат и кога да излязат. Определено неподходящ момент за вземане на кардинални решения. От друга страна, ако все пак излезете навън, неделята е благоприятна за разпускане в приятелска компания.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Повечето от представителите на зодия Козирог ги очаква брилянтен ден. След като приключите с набелязаните задачите за днес, можете съвсем спокойно да се гмурнете в забавления и удоволствия – нищо няма да е в състояние, да наруши вашето спокойствие.
ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Водолеите може да очакват един приятен ден. Близките хора сега са много чувствителни към вашите нужди и желания, и ще се стараят всячески да угодят на всяка прищявка или каприз. Потопете се в атмосферата на деня и се постарайте да му се насладите напълно!
РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия дневен хороскоп тази неделя е лечебен и помирителен ден. Ако са ви притеснявали дрязги с близки хора, днес е подходящото време да помислите за сдобряване. Няма нужда да позволявате на повърхностните проблеми да помрачават живота и взаимоотношенията ви.



Линк към Първата Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.