Седмичен хороскоп за периода 25-31 Май 2015г. – 1 част

0
324

Вашият седмичен хороскоп за 25-31 Май 2015г. Част -1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп ви очакват множество избори. Постарайте се да отделите достатъчно време за размисъл, преди да поемете по някой от пътищата, простиращи се пред вас. Възможността да предприемете дадено действие не означава, че сте длъжни да го направите.
ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) За представителите на зодия Телец е необходимо да не забравят за близките хора. Това, разбира се, не означава да игнорирате собствените си желания и нужди. През тази седмица ще ви се наложи внимателно да балансирате на ръба между собствените ви нужди и тези на околните.

Седмичен Хороскоп
Седмичен Хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Според вашия седмичен хороскоп ви предстои приятна и лека седмица, стига да се съобразявате с необходимостите на всекидневието. Важно е да внимавате с държанието си – не се отпускайте прекалено много, особено ако се окажете в определена компания. Някои от вас е възможно да си имат проблеми и със закона.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

РАК (22 юни – 22 юли) През тази седмица на представителите на зодия Рак може да им е изгодно да стоят по-настрана от дълбоки дискусии. Колкото и да ви се иска да убедите околните във вашата гледна точка, звездите няма да са на ваша страна. Ако все пак се окажете въвлечени в подобни разговори, би било най-добре да стиснете зъби и хладнокръвно да изтърпите дори идеите, с които сте несъгласни.
ЛЪВ (23 юли – 22 август) Не всички хора споделящи еднакви цели имат подобни идеи и интереси. На някои от представителите на зодия Лъв ще им се наложи да се справят със ситуация, възникнала поради грешната преценка на близък човек. Запазете спокойствие и използвайте познанията си по въпроса във ваша полза.
ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп се намирате в рисково състояние. Имате както желанието, така и нуждата, да се издигнете във бизнес сферата, но пътят нагоре е изпълнен с препятствия. Възможността ви да справяте с проблеми бързо и креативно ще определи до каква степен ще прогресирате.
Линк към Втората Част >>>



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.