Седмичен хороскоп за 25-31 Май 2015г. Част – 2

0
321

Вашият седмичен хороскоп за 25-31 Май 2015г. Част – 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп ви очаква голям набор от идеи. През тази седмица ще трябва да се съсредоточите върху своите приоритети. Важно е да не забравяте, че колкото и интересно да звучат повечето неща в ума ви, те си остават само идеи.
СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Тази седмица ще постави мотивацията ви на изпитание. Запазете хладнокръвие и бъдете съсредоточени върху своите цели. Може да се сблъскате с интересни възможности в личния си живот, предразполагащи към нови срещи и завоевания.

Седмичен Хороскоп
Седмичен Хороскоп

СТРЕЛЕЦ(23 ноември – 21 декември) Според вашия седмичен хороскоп следващите седем дни ще ви сблъскат с негативно настроена личност. Не позволявайте на негативните коментари и отношение да омаловажат постиженията ви и не се впускайте в излишни безсмислени пререкания.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Представителите на знака Козирог ги очакват интересни възможности и избори през последната седмица на този месец. Задръжте ума и съзнанието си отворени за възможностите, който се разкриват пред вас. Не всичко ще бъде черно или бяло – обърнете внимание на множеството разноцветни възможности, лежащи пред вас. Голяма част от тях носят приятни перспективи за близкото ви бъдеще.
ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) През идната седмица за представителите на знака Водолей е препоръчително да се съсредоточат върху финансите. Пред вас ще изникнат редица възможности за промяна и подобрение на финансовото положение, стига да сте достатъчно смели, за да ги приемете. Ако вземете правилните решения, ви очакват интересни почивни дни в края на седмицата.
РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп ви очаква тиха и спокойна седмица. Може да изпитвате желанието да се отдръпнете от околните и да се потопите в спокойствието на самотата. Въпреки, че емоционалните събитията от последните няколко седмици ви дойдоха в повече, не бива да обръщате гръб на настоящето и близките. В края на седмицата ще имате възможността да се отпуснете и да прекарате необходимото време в почивка.



Линк към Първата Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.