Така се приготвя лесна напитка за ускоряване на метаболизма и регулиране на кръвното налягане

2
847

Тази напитка е изключително лесна и бърза за приготвяне в домашни условия, а действието й върху здравето и метаболизма е моментално

Ако имате проблеми със забавен метаболизъм и вариране на кръвното налягане, то това категорично е вашата напитка. Тя се приготвя страшно бързо и лесно, а действието й за подобряване на здравето, е отдавна доказано.

Ефектът от нея ще почувствате още на втория ден, а при редовна употреба ще се радвате на нормално кръвно налягане и на наистина ежедневно посещение в тоалетната, тъй като тя скоростно забързва и най-бавния метаболизъм.

метаболизъм
Ето как се приготвя тази чудна напитка за бърз метаболизъм и нормално кръвно налягане

За направата на въпросната напитка са ви необходими само ябълки, вода и канела. Това е. Вземете една цяла ябълка, измийте я добре, а след това я смачкайте, настържете много ситно или пасирайте, но заедно с кората. След това я залейте с половин литър вода и прибавете към нея една лъжичка (чаена) канела на прах.

Получената смес е не само полезна, но и много вкусна. Стремете се да я пиете през целия ден, като я разделите най-добре на три равни части и ги приемайте половин час преди да започнете да се храните.



Освен да засили метаболизма ви, тази напитка с ябълки и канела, ще подобри значително действието на храносмилателната система, както и ще пречисти от шлаките и натрупванията вашите кръвоносни съдове.

Хубавото тук е, че може да консумирате тази здравословна напитка неограничено време, защото въздействието й върху здравето ви става все по-силно и с все по-добри резултати всеки ден.

Пектинът, съдържащ се в ябълките и етеричните масла, намиращи се в канелата, са с всепризнати качества като едни от най-мощните природни церители, пълни с витамини и всички полезни за организма вещества.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Може би е добре да се направи уточнението, че канелата трябва да е цейлонска. Другата, дето я продават по магазините, при продължителна употреба е опасна за бъбреците.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.