Честито! Малка Крисия получи най-голямото щастие (прецедент за България)

0
459

Малката Крисия Тодорова постигна нещо, което досега не беше се случвало в България

Честито на малката принцеса Крисия Тодорова, която получи най-голямото щастие. За цялата ни родина това е прецедент, тъй като никога преди това дете на нейните годинки не е постигало подобно постижение и признание.

Сладураната Крисия е първото хлапе, което бе не само допуснато до наминации на тазгодишните награди на БГ радио, но и обра две от статуетките. Дарованието от Разград отнесе приза за най-добър БГ дует/трио заедно с близнаците Хасан и Ибрахим, както и награда за най-хубав видеоклип към песента, с която превзе детската Евровизия – „Планетата на децата“.

Крисия
Крисия направи нещо, което никое българче преди нея не е постигало

Крисия присъства лично на връчването на призовете в Благоевград, като заедно с татко й Марин Тодоров, до нея неотлъчно бе красивата актриса Елена Петрова, която буквално се влюби в момиченцето.

Като истинска малка принцеса, Крисия прояви невероятна зрялост и невиждано за едно дете професионално поведение на сцената. Тя бе облечена в красива бяла рокличка, а косичката й бе хваната на изящен кок. Не е нужно да споменаваме, че чаровницата обра най-много от овациите на публиката, но и напълно заслужено.



„Крисия направи нещо изключително. Много талантливи деца имаме в държавата, но никое от тях на 10 годинки не е било сравнявано с възрастните изпълнители, камо ли да ги победи, както направи Криси в тези няколко номинации. Та тя се бореше с утвърдени имена като Графа, Любо Киров и Жана Бергендорф“, дивят се организаторите на проявата.

Малката Крисия бе номинирана и за приза БГ дебют, но зрителите отредиха статуетката да отиде при миналогодишната фаворитка на „Х Фактор“ Жана Бергендорф. Макар че резултатите й с Крисия бяха почти равни като брой гласували.

С този невиждан успех, прекрасницата Крисия Тодорова дава заявки за едно наистина грендиозно развитие и нека щастието и късметът бъдат с нея, пожелават й многобройните й вече фенове.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.