Чай от лайка ни дарява дълголетие (ВИДЕО)

0
737

Вкусният чай от лайка е дар от природата за дълъг живот и намалява значително риска от преждевременна смърт

Дълголетието и вечната младост са били цел, преследвана от учени и магове от дълбока древност. Оказва се, че днес вече познаваме средство, дарено ни от Майката природа, благодарение на което се намалява риска от преждевременна смърт с над 29%. Това чудодейно средство е вкусният чай от лайка.

Тези смайващи резултати са били показани по време на проучване, организирано от водещи американски учени, посочва „Дейли Мейл”. Любопитно е да отбележим, че подобен ефект се наблюдава само при жени и то на възраст над 65 години. Мъжете не са подвластни на положителното влияние на отварата от лайка.

Експерти от Университета в Тексас, организирали това интересно проучване, установили, че все още няма реално обяснение по какъв начин лайката може да удължи продължителността на живота на дамите.

chai-laika
Използвайте редовно чай от лайка за външна и за вътрешна употреба

Лайката е билка, позната от дълбока древност. Тя е известна със своите успокоителни свойства.



Наред с всички свои ползи за здравето на хората, лайката повлиява успешно при регулиране нивата на кръвната захар, помага при стомашни неразположения, снижава нивата на лошия холестерол.

Чаят от лайка има изявено противовъзпалително и антивирусно действие.

При проучването учените от американския университет са изследвали състоянието на повече от 1670 граждани на САЩ с мексикански произход. Това изследване продължило в рамките на 7 години.

По време на теста, на 14% от изследваните американци е била давана отвара от лайка. В края на проучването се оказало, че дамите, пиещи чай от лайка, са показали 29% снижен риск от преждевременна смърт.

Учените посочват, че жените са открили идеално средство за запазване на дълголетието си в пъти повече от мъжете, тъй като силният пол рядко употребявал чай от лайка.

Когато не пиете чай от лайка, вие трябва да се доверите на уникалния чай Ти лайф, който доказано подобрява здравословното състояние на всеки човек, укрепва сърцето и щитовидната жлеза.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.