Робин Уилямс: Напусна ни талантливият актьор

0
310

Напусна ни големият актьор Робин Уилямс. Той изигра незабравими роли и изгради уникални образи

Кой не е гледал филмът за мисис Доутфайър, забавната бавачка, която всъщност беше бащата на 3 деца. Той не се справяше добре като съпруг и като баща, но намери начин да отново да спечели своето семейство.

Заради изключителния талант на комик, актьорът Робин Уилямс получи Оскар през 1997 г.

Освен като кино актьор, Робин Уилямс направи прекрасни театрални роли. Една от най-успешните и незабравими за американската публика роля беше  пиесата  „В очакване на Годо“.

Робин Уилямс
Робин Уилямс ни напусна, но той остава незабравим актьор

Затова партньорът на Робин Уилямс, Стив е един от първите изказали съболезнования в Twitter и сподели, че страда изключително много от загубата.



Но Стив допълва, че Робин Уилямс изпаднал в голяма депресия през последните месеци. Бил подложен на лечение, но изглежда то е дало само временен резултат.

Робин Уилямс ни напусна по свое желание на 63-годишна възраст. Да бъде паметта му светла, а ролите и таланта – незабравими!

Депресиите често сполетяват хората на изкуството, особено хората на голямото изкуство. В Холивуд конкуренцията е жестока. Когато един актьор излезе извън релси макар и за кратко, той губи форма. А когато изгуби форма, може след това да няма повече големи роли за него.

Дейността на хората на изкуството е свързана с огромни емоции. Понякога музата ги изоставя. Понякога личните проблеми или болести им пречат да бъдат фокусирани върху изкуството, което творят.

Не рядко вина за провала на големите актьори имат продуцентите и сценаристите, които не могат да направят касови филми или правят предавания, чиито рейтинг не е висок и се налага да бъдат свалени от екран.

Друг голям световно признат комик Бени Хил, който повече от 20 години правеше скечове за британската телевизия, беше принуден да спре работа точно заради ТВ рейтинг.

Без своята работа, комикът Бени Хил се затвори в себе си. Изолира се от света, а когато получи инфаркт, той отказа да се лекува и предпочете смъртта пред живота.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.