Честито! Чудната сватба на Мария Игнатова и Димитър Рачков – сензацията на годината!

2
735

Мария Игнатова и Димитър Рачков най-после окончателно съобщиха голямата новина пред всички

Събитието на годината – в това обещава да се превърне дългоочакваната сватба на чаровницата на родния ефир Мария Игнатова и най-добрия водещ Димитър Рачков. Този път няма никаква измислица, защото двамата обявиха официално решението си точно след края на „Като две капки вода“.

Не случайно Димитър Рачков присъстваше на афтърпартито на шоуто, дадено от Маги Халваджиян в заведението на съпругата му Кремена Халваджиян „Библиотеката“. Там, в присъствието на почти целия екип на „Капките“, Димитър Рачков и Мария Игнатова хвърлиха бомбата с прекрасната новина.

Мария Игнатова и Димитър Рачков
Мария Игнатова и Димитър Рачков най-после се решиха

Водещият нито за миг не се отдели от своята половинка, а двамата излъчваха непресторено щастие и дори еуфория. Стана ясно и кой ще ожени сладурите. Сигурно никой не се и съмнява, че техни кумове ще бъдат Васил Василев – Зуека и Анна Вичева.

През годините Зуека и Рачков се утвърдиха като наистина сплотен и професионален екип, а до ден днешен няма кой да ги надвие – дори Иван Христов и Андрей Арнаудов са слаба бира като водещи, в сравнение с тях.



„Много се радваме за Мимито и Рачков. Те са си лика прилика и винаги много са се обичали, без значение, че жълтурите ежедневно се опитват да ги скарват, разделят и още ред други простотии. Сватбата им ще е нещо забележително и макар че ще е стилна и сравнително скромна, пак ще е три пъти по-сензационна от кича на Мария и Християн Гущеров например“, коментират познати на светската двойка.

Бъдещите младоженци цяла вечер събираха честитки и пожелания от всички, а неочакваната им новина успя дори да отклони вниманието от истинската причина за партито, а именно финала на „Като две капки вода“.

Най-вероятната дата за сватбата на Мария Игнатова и любимия й Димитър Рачков ще бъде някъде в началото на септември, а мястото още не е известно на никого, остава изненада до последния момент.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. бездарници се събрали и двамата не стават за нищо Мария е парцал който тя минава всеки а този е пълен дебил по скоро е жалък отколкото смешен

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.