Прераждането съществува: Дете разкри своя убиец от предишен живот

0
89

Прераждането не е мит или плод на религиозни фантазии, особено, когато има такива доказателства като на малкото дете, което разкри своя убиец от предишен живот

Малко дете само на 3 годинки казало на своите родители, че живяло на Земята преди години и било убито от мъж.

Детето само показало няколко белега по тялото си, които те приемали като рождени петна.

Семейството живее сред племенна група, която населява района между Израел и Сирия.

прераждането
Прераждането на момче разкри неговия убиец

Близките незабавно отвели детето при старейшината и то разказало своята история като показало доказателствата от прераждането.Всички останали дълбоко изненадани, когато детето казало, че може да покаже къде е живяло преди и кой го е убил.

Родителите, малкото момченце и съвета на старейшините отишли в съседно село, което се намирало на няколко часа път от тяхното селище.

Детето само влязло в къщата, в която живеело преди. След това отишло до дома на убиеца и го посочило с пръст.

Убиецът отричал, но след като детето дало пълно описание как е изглеждало в предишния си живот и по какъв начин било убито, убиецът в крайна сметка признал своето престъпление.

Жертвата била погубена от ударите на  брадва, а в прераждането сега тези белези били запазени, научихме от http://dnesplus.bg по материали на inews.bg.

Прераждането е един феномен в човешкото съществуване.

Специалистите определят прераждането като възможност духът да разширява своето поле на познание, качества и умения, защото само в продължение на един живот дори и 100-годишен не може да бъдат постигнати големи резултати.

Прераждането не е просто нов живот във физическо тяло. Прераждането дава възможност човек да попадне в нова среда, в нова историческа епоха, при нови технически, морални и други възможности, при които да се развива и да напредва.

Има няколко типа причини за реализиране на прераждането.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.