Нели Конуей дава съвети как да се предпазим от злобните хора

0
1652

Нели Конуей казва, че има начин да се спасим от  злобата и от завистта. От лошите и от злобни хора, които нерядко срещаме в своето ежедневие

nelly
Има начини да се предпазим от злобните хора Сн: Nelly Coneway

Преди време Нели Конуей изпрати тази информация специално за читателите на ТОПактуално.ком.

Публикуваме целия текст без корекции и без съкращения.

„Как да позная хората, които са добри и нямат задни злобни мисли. Винаги страдам много от хора, които използват моята доброта и желанието да помогна. И след това като вече не им трябвам ме нараняват?

Обърнете внимание на корема, около пъпчето.



Там веднага ще получите импулс, ако хората около вас ви мамят или използват.

Там се намират 72000 нервни окончания и още преди мозъка да знае какво се случва. Тялото ни знае и ни подава сигнал, предпазва ни.

Някои хора около нас са толкова негативни, депресирани, жестоки, че корема може да ни присвие, понякога се получава диария или запек, когато си около такива хора.

Ще ми посъветвам да махнете от разговорния си речник и от мислите си „Винаги страдам…“, защото по този начин привличате повече от тези изживявания.

Колкото до непрестанното ви желание да помагате на другите, ако не ви молят не предлагайте услугите си, защото др. хора също имат нужда да научат уроците си и да балансират кармата си.

Ако вие правите всичко за тях, то те няма да оценят доброто, което им правите, а може в този живот да са се записали те да се грижат за вас и да ви помагат, така че им дайте шанс.

Помогнете на себе си, работете върху себе си, това е най-важното.

Нормално ли е при медитацията, която направихме да имам усещането, че всеки момент ще заспя или изпадна в безсъзнание. Въпреки, че през цялото време ви чувах и следвах указанията ви, имах чувството, че съзнанието ми ще се изключи. Това провал в медитацията ли или е реална последица от нещо?

Това, което описвате е медитативното състояние на тялото и духа. И ако вие не го анализирате много и не се питате нормално ли е, провал ли е, то ще можете да му се насладите изцяло.

Медитацията е изчистването на съзнанието от боклука, от стреса, насъбрал се в този или минали животи. Фокусирайте се на дишането и указанията на този, който води медитацията, или ангелите, с които я правите. И оставете тялото и съзнанието да преминат през различни изживявания, които са необходими за вас в този момент.

Не се плашете, няма да умрете, сребърната нишка между тялото и духа ви, ще ви върне в тялото като свършите медитацията, а ангелите бдят над вас, особено на такива семинари, чиято цел е лечение и духовно израстване на цялата група.

По отношение на помагането с енергийно лечение на др. хора – редно ли е да се предлага, защото чух, че болестите са дадени с определена божествена цел за определени хора и не е за добро ние да се намесваме в кармата на другите. Аз не споделям тези твърдения, но тази информация ме смущава.

Болестите не са дадени на определени хора, а те са си ги избрали, за да повдигнат вибрациите си и тези на околните, за да ги научат на милосърдие, търпение, любов.

Преди да лекувате някого – спрете за няколко минути. Затворете очи и се свържете с висшето Аз на човека, който ще лекувате, попитайте Бог: „Това ли е което аз в този момент трябва да направя? Това част ли е от моята програма?“

Веднага ще получите отговор, ясен и кратък. Можете да изпратите хиляди ангели за лечение на всеки, от човека зависи дали ще приеме помощта ви, защото дълбоко вътре всеки знае, висшето Аз знае кога му е изпратено лечение и чрез свободната си воля приема или отхвърля ангелската любов и подкрепа.“

Благодарим на Нели Конуей за мъдрите съвети, които сподели с нас, защото те ще бъдат от полза за много хора!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.