Нели Конуей ни учи как да се справяме с негативизма и да обичаме себе си (ВИДЕО)

0
474

Ежедневно всеки от нас е заобиколен от голяма доза негативизъм, с който трябва да се справяме. Нели Конуей идва на помощ с полезни съвети

След проведените два Ангелски семинара в София, присъстващите задаваха безброй много въпроси, на които Нели Конуей отговори с готовност.

Ето част от въпросите и отговорите, които ще бъдат полезни на много читатели. Представяме ги без промени или съкращения, за да не бъде променен смисълът им.

„В – Как да се справям с негативизма на работното място и в семейството?

О – Архангел Михаил е много добър в това отношение, с неговото могъщо войнство защитници. Мантрите също помагат да се преобърне енергията, също различните етерични масла като чаено дърво, розмарин, градински чай, тамяново масло и др.



Nelly Coneway
Мъдростта на Нели е изключително полезна за всички нас Сн: Nelly Coneway

В – Нели, ти сикх ли си. Играеш кундалини йога и много от тях имат тюрбани на главата. Каква религия си?

О – Не съм сикх. Моите учители Йоги Баджан и Гурмук, те са, но аз не съм. Има много учители по кундалини йога и практикуващи, които не са сикхи.

Бялото покривало на главата е, за да се предпазят висшите центрове, специално слепоочията и фонтанелата.

Когато се преподава кундалини йога се отделя огромна енергия и горещина, която изгаря стари неща, които класа освобождава, и затова се препоръчва учителите да покриват главата си с бял шал, тюрбан или шапка от бял естествен материал.

За религия – аз съм духовен човек, не религиозен (в минали животи са ме горили на клада, бесили, убивали, така че съм на дистанция, не обичам фанатици, които се крият зад паравана на религията, за да контролират другите).

Уважавам всички религии. Вярвам, че има един Бог. Любов е неговото име. Различните религии имат различни имена, но всичко започва и свършва с Любовта – към себе си и тези около теб.

От всички световни религии, тибетския будизъм най-много ми допада, но това е начин на живот, не е религия.

Вегетарианството, Ненасилието, да живееш в унисон с природата и ближния, да медитираш, да твориш всеки ден, да установиш връзка със света на ангелите и всички тези прекрасни същества, които са тук да ни помагат, това са нормални неща за мен.

В – Как да се науча да откривам и да не прекрачвам границата между обичта към себе си и суетата? Да се грижа за себе си без егото ми да расте?

О – Здрав дух живее в здраво красиво тяло.

Когато се грижиш за себе си, се попитай защо го правиш – за да вдъхновиш другите да изглеждат и да се чувстват и те добре.

Самочувствието и вярата в собствените възможности са необходими, защото ще ти помогнат да изпълниш мисията си.

Когато започнеш да го правиш, за да си повече от останалите, да ги контролираш или използваш, тогава е теста.

Помоли Архангел Джофиел да ти помогне в това отношение – да светиш, да споделиш красотата и любовта в себе си, за да вдъхновяваш всички около теб, а не за превъзходство и празно изтъкване.

Истински успелите хора не се изтъкват, те са щастливи с това, което са и оставят другите да говорят за делата им.

Другите хора им се възхищават и ги благославят, че са послужили за пример.“

Благодарим на Нели Конуей за полезната мъдрост, която сподели с нас!

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.