Готов е вашият летен хороскоп по зодии (ЧАСТ 1)

0
412

Лятото настъпи. Ваканционното настроение събужда любовта и не само. Ето какво казват звездите по зодии за настоящото лято

Зодия Овен

летен хороскоп
Съветите на вашия летен хороскоп са изключително полезни

Самотните Овни ще срещнат своя партньор в живота през това лято. Може да бъде среща на някоя екскурзия или почивка. Или докато вършат някое свое рутинно занимание.

Тези любовни срещи ще бъдат съдбоносни, защото очакваният партньор ще бъде вашата сродна душа.

Ако все още живеете с родителите си и желаете повече свобода, сега е моментът. Можете да се изнесете на квартира или да се настаните сами в друго ваше жилище. Дори и в началото да бъдат недоволни от това ваше решение, в крайна сметка те ще осъзнаят, че сте прави.



Зодия Телец

Летният хороскоп на Телците през следващите месеци обещава спокойни дни. Ако имате вече партньор в живота, вие ще продължите да развивате вашата връзка, защото началото на лятото предлага огромни възможности.

Ако не сте обвързани, едва в края на юли може да очаквате съдбовна среща с подходящ човек.

Отдавна се вълнувате от проблемите, свързани с кожата и новостите в дерматологията. Можете да се запишете на летен курс за козметици или на някой семинар за грим и козметика.

Зодия Близнаци

Ако Близнаците са имали проблеми с техните партньори през изминалите месеци, то лятото обещава тяхното разрешаване и изглаждане.

Необвързаните Близнаци могат да се влюбят след 30 юни, когато Венера навлиза в дома на любовта във вашия  знак.

Ако сте решили да сменяте работата си, сега е точното време. Успехите идват при онези, които се трудят упорито и амбициозно. На работното ви място всичко е спокойно. Но не си позволявайте закачки с колеги от другия пол, защото ще бъдат изтълкувани неправилно и ще си навлечете излишни главоболия.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.