Това са най-властните зодии при жените и при мъжете

0
575

Всички зодии се характеризират с различни качества. Темпераментни, егоцентрични, динамични, чувствителни, мистични. Някои са и доста властни

Властни зодии има както сред жените, така и сред мъжете

В класацията на най-тираничните мъже в зодиака е зодия Лъв.

Тази царствена зодия носи много класа и стил на представителите на силния пол. Тези качества се виждат лесно от жените и с лекота мъжете прилагат своята истинска притегателна мощ, за да завоюват поредния си трофей в лицето на следващата красива жена.

Освен, че искат да се похвалят с прекрасната си половинка, мъжете от зодия Лъв държат дамите около тях да ги превъзнасят и да копнеят да прекарат малко време с тях. Само така те се чувстват в свои води. Те обичат да налагат правилата на играта и държат тези принципи да бъдат стриктно спазвани.

При дамите най-деспотично настроената зодия е Телец. Тези жени са изключителни актриси.



Те са хитри, знаят как да оплетат в мрежите си желания от тях мъж, готови са на невероятни изпълнения само и само, за да задържат любимия си близо до себе си.

Но горко на мъжа, ако реши да не отвърне на чувствата на жената Телец със същата чувственост и плам. Той ще бъде буквално „изпепелен“ само, за да осъзнае грешката си.

Друга сред най-тираничните зодии при дамите е представителката на зодия Везни. За тези дами любовта е водещата в живота. Тя е красива, чаровна и добра, но същевременно е и огнена, емоционална и властна. Тя с лекота определя правилата на играта и не допуска своеволия и трудно достига до желание за компромиси.

Сред най-властните дами в целия зодиак са и тези, които представят зодия Лъв. И тук, както и в класацията при мъжете, жените от този знак притежават своите царствени обноски, с които запленяват сърцата на кавалерите край себе си. Но после, щом допуснат някого по-близо до сърцето си, те започват да се налагат и често стряскат партньора си.

В живота си Лъвиците са красиви, живеят със стил и излъчват обаяние, но, ако сте на противоположно от тяхното мнение, гответе се за тежка битка с неочакван край.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.