Седмичен хороскоп за 1-7 Юни 2015г. – 1 част

0
403

Вашият седмичен хороскоп за 1-7 Юни 2015г. Част – 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп ви очакват не особено интересни дни, през които търпението ви може да се окаже подложено на изпитание. Не се притеснявайте! В близкото бъдеще ви очакват редица прекрасни моменти, които ще разнообразят вашето ежедневие. Стиснете зъби и запазете хладнокръвие през идната седмица.
ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) За тези от представителите на зодия Телец, които не са се отдали на сериозна връзка на романтичната сфера, тази седмица носи интересни възможности и нови хоризонти. По-улегналите от вас, от друга страна, ще могат да се фокусират върху себеизграждане и прогрес в кариерата.

Седмичен Хороскоп
Седмичен Хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Според вашия седмичен хороскоп ви предстоят няколко потенциално изнервящи дни. Внимавайте с посоката, която придавате на разговорите с околните. Може да се чувствате изнервени и под напрежение, но никой от хората около вас не е пряко отговорен за това.
Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

РАК (22 юни – 22 юли) През тази седмица на представителите на зодия Рак ще им се наложи да съсредоточат вниманието си върху личните цели. На някои от вас може неведнъж да им се наложи да си напомнят, защо вършат нещата с които се занимават. Малко мотивация няма да ви е никак излишна.
ЛЪВ (23 юли – 22 август) Готови ли сте за една бурна и провокативна седмица, Лъвове? Първите няколко дни няма да бъдат много по-различни от обикновеното, но от средата на седмицата насетне, ви очакват купища от приятни изненади и нови срещи – както в професионалния така и в личния ви живот.
ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп идващите дни разкриват множество нови възможности. Въпреки че вроденото ви благоразумие ви подтиква към спокойна преценка, подсъзнанието ще ви подтиква да се хвърлите напред. В близкото бъдеще на някои Деви се крият меко казано странни и необичайни събития. Запазете спокойствие и се насладете на момента!
Линк към Втората Част >>>

loading...


ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.