Седмичен хороскоп за 1-7 Юни 2015г. Част – 2

0
665

Вашият седмичен хороскоп за 1-7 Юни 2015г. Част – 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп вие се намирате на ръба на много голяма възможност. За някои от представителите на зодия Везни това е възможност за подобряване на професионалния живот, а за други – на личния. В тази ситуация, ключови ще бъдат уменията ви да общувате с околните и да ги карате да се чувстват точно така, както вие искате.
СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Като какъв тип човек предпочитате да ви виждат околните? Какво мнение предпочитате да имат за вас? Тази седмица ще ви даде рядката възможност напълно да промените мнението, което хората имат за вас. Ако имате желанието да внесете каквито и да е било промени в имиджа си – не изпускайте този шанс!

Седмичен Хороскоп
Седмичен Хороскоп

СТРЕЛЕЦ(23 ноември – 21 декември) Според вашия седмичен хороскоп следващите седем дни ще ви предоставят възможността да пренасочите усилията си. Ако напоследък сте имали усещането, че нещата не се движат точно в посоката, в която искате, то сега е момента да поемете по пътя, който желаете. Тези от вас, които са имали разсейващи проблеми, ще могат да ги премахнат с един замах.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Тази седмица ще бъде благоприятна за размисъл и себеопознаване. Не забравяйте, Козирози, че това не винаги е необходимо да се случва в уединение. Нерядко, научаваме много за самите себе си именно чрез околните. Очакват ви нови светски контакти.
ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Идната седмица се очертава изключително благоприятна за тези представители на знака Водолей, които се стремят към завоевания на романтичния фронт. Това ще се пренесе в по-малка степен и в останалите сфери на живота ви – харизмата ви ще бъде силно завишена и всички ще имат желание да разговарят и да се вслушват във вас.
РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп би било добре да се съсредоточите върху всекидневните си занимания и задачи, особено ако изпитвате непонятни тревоги. Усещането за тегнещи проблеми ще премине скоро и няма смисъл да му се поддавате. Седмицата е благоприятна за издигане на професионалния фронт.



Линк към Първата Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.