Покъртително: Виж трагичната съдба на Пламен Любенов! (истината разплака България)

5
967

Пламен Любенов стана победител в „България търси талант“, но след години на огромна болка

„България търси талант“ намери своя победител и това е Пламен Любенов – момчето-чудо, което показа на всички какво означава силна воля и желание за развитие и живот. За крехките си 20 години, момчето от Варна е преживяло толкова, колкото много от сънародниците му не преживяват и за цял живот.

Историята на Пламен Любенов е белязана от много болка и несправедливост. Всички са наясно, че той се ражда с недъга си, но малцина знаят, че вместо да го обградят с още повече любов и грижа, родителите му го изоставят, когато е едва на 3 годинки.

Пламен Любенов
Пламен Любенов е едва на 20 години, но е преживял толкова, колкото и 70-годишен човек не е успял

Пламен Любенов е принуден да расте по домовете за сираци и да бъде подхвърлян от ръка на ръка. „Рядко сме виждали хора, изстрадали толкова много. Що за животно трябва да си, за да изоставиш детето си само, защото се е родило различно от останалите?! Но и що за ангел трябва да си, за да не се озлобиш и настроиш срещу света, а да продължиш да носиш светлината и любовта в себе си като Пламен“, възхищават се познати на уникално талантливия варненец.

Цяла България се трогна и плака заедно с него, когато Пламен Любенов сподели през какво е преминал. И може би това е един от малкото случаи, когато победителят от дадено шоу получава сто-процентовата подкрепа на зрителите.



Освен безспорното възхищение и адмирации на публиката и журито, Пламен Любенов получи и 60 000 лева, които смята да вложи в мечтата си – своята школа по танцово изкуство.

„Духът понякога е много по-силен от природата и младият Пламен Любенов ни го доказа нагледно на всички. Браво, момче!“, поздрави го сърдечно изпълнителният директор на телевизия bTV Павел Станчев.

С този невероятен и щастлив обрат в живота си, Пламен Любенов тръгва по нов път и дано той да е осеян единствено с успехи и огромно щастие, пожелават му всички. А лошото и мъката най-после да останат далеч зад гърба му!

loading...

5 КОМЕНТАРИ

  1. Браво!Удивена съм от духа и силата на това момче!!Невероятен!!Що за изроди са родителите му, които са го изоставили!!Радвам се, че спечели. Заслужава го.Адмирации!!

  2. Съдбата на Пламен Любенов е нелека, но една моя колежка и приятелка започна да се грижи за него като свое дете: намери му квартира, плаща я, храна му купува, занимава се с това той да пътува, да види различни хора, да оценят танците му. Самата тя има свое дете, жената има и увреждане. Пламен по едно време й казваше „майко“. Бяхме заедно с тях по проект в Естония, Пламен танцува, беше всеобщ любимец. Сега го слушам: Несебър, приятелката, сниман със семейството й… Ако не беше тази жена от Варна, Пламен още щеше да е по домовете и никой да не чуе за него. Ама малко признателност трябва.

  3. Аз съм познат на Пламен и искам да кажа,че не е вярно че той не е оценявал помощта на тази женичка!Напротив!!!Но не може да се постъпва така егоистично с него!Той не е вещ,че да не допуска до него да си има приятелка,напротив тя трябва да се радва за неговото щастие,за това,че е щастлив,затова че е намерил ласка,затова че е намерил покрив,затова че е намерил любов,било то и ако един ден има семейство!Много хубаво,че му е помогнала и че му е отворила вратички,но така или иначе това е било неизбежно…Все пак той е млад и сега му започва живота,рано или късно красив човек като него ще се задоми!Това е напълно в реда на нещата,не намирам нищо нередно!Даже е чудесно да вкуси малко и от хубавите неща на живота,от любовта!Когато едната ръка помага,другата мълчи!А за признателност-той и е много признателен,но той не е птиче в клетка все пак!А вие които съдете родители или който и да е,Не СЪдеТЕ.Не сте съдии…Има кой да съди…Щом той не ги съди…Вие ли ще ги съдите!?Кой какъв бил…А къде са снимките с новото му семейство да ги видим и ние?

  4. Когато си решил да помогнеш някому, нормално е да не очакваш той да ти е длъжен цял живот.Поклон пред тази жена,която е помогнала на Пламен,но той има право на свой живот.радвам му се като на свое дете за силата на духа му.Заслужава победата.Върви все напред и нагоре, момче.Бъди здрав,бъди щастлив и сбъдвай мечтите си.Хората,които те подкрепяме сме повече от тези,които се опитват да омаловажат постиженията ти.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.