Честито да му е! Сашо Диков ще става татко на 63 (виж какво разкри журналистът)

0
506

Сашо Диков призна изненадващо, че ще става татко на 63-годишна възраст

Честито да му е на Сашо Диков! Журналистът изненадващо призна, че смята да стане баща за втори път, но сега на 63-годишна възраст. Новината шашна колегите и приятелите му, но той е категоричен, че иска да има още едно дете след дъщеря си Петя Дикова – Пипи.

Решението си Сашо Диков взел след като видял щастието, изписано по лицето на бъдещия татко Волен Сидеров, който в момента чака първородния си наследник от приятелката си Деница Гаджева.

Сашо Диков
Сашо Диков се повлия от бъдещото бащинство на Волен Сидеров

“Много по-хубаво е усещането да си баща на зряла възраст, отколкото, когато си още млад и акълът ти хвърчи във всички посоки. Знам, че скоро може да стана и дядо, но няма лошо – децата ще си играят заедно, а аз ще имам много повече време и желание да се занимавам с тях, отколкото като бях млад. Имам чувството, че ощетих Пипи от присъствието и грижите си”, разкрива Сашо Диков.

Негови близки го издадоха като споделиха, че жената, от която журналистът иска наследник, е златното момиче Лили Игнатова. Лили е на 50 години и се счита, че още е в детеродна възраст, макар и това да става далеч по-трудно отколкото при младите жени.Припомняме, че Сашо Диков от известно време е лудо влюбен в бившата ни световна шампионка и се изчервява всеки път, когато някой го попита за нея. “Лили Игнатова е за друг свят, не е за този. Толкова честен, ерудиран и открит човек като нея, не е за тая скапана държава и дори за цялото ни време”, категоричен е Сашо Диков.

Самата Лили Игнатова обаче така и не се е решила все още да потвърди дали между нея и журналиста действително има по-специални от приятелските отношения, камо ли да говори за бъдещо тяхно дете.

“Искам второ дете и знам, че ще стане. И ми се ще то да дойде на света още тази или най-късно идната година”, заричал се Сашо Диков, на което може само да му кажем най-сърдечно: “Ами, честито и дай Боже!”.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.