Окървавиха деня на Ботев: Граждани откриха труп на 16-годишно момче днес

0
244

Днес около 12 часа е открит труп на 16-годишно момче. МВР започна разследване и има нужда от помощ от гражданите, които разполагат с някаква информация

Трупът на жертвата е открит в Борисовата градина, близо до паркинга на Българско национално радио, на около 50 метра от него, научихме от БЛИЦ.

Тялото е намерено от граждани по обяд, които подават сигнал и районът е отцепен от криминалисти, които издирват улики.

Докато не излезе докладът на патолога не може да се правят предварителни коментари, но е очевадно, че смъртта е настъпила следствие от дълбока прободна рана, направена от остър нож. Тялото е било на една от пейките.

momche
Труп на момче беше открит днес (Сн. е илюстративна)

Ако някой читател е видял или чул нещо подозрително снощи или днес сутринта, ако е станал свидетел на нещо нетипично, може да подаде сигнал в 4 РПУ в София, на чиято територия е станало тежкото криминално деяние, в СДВР, на тел. 112 или в най-близкото поделение на полицията.



За момента не се съобщават инициали на жертвата.

Жалко е, че днес почитаме паметта на Ботев и на всички загинали за Свободата на България и за мирното съжителстване на бъдещите поколения, а някой поруга тяхната памет като уби едно 16-годишно момче.

Затова ли проливаха кръвта си героите в годините на робство, за да се избиват българите днес без причина, докато живеем във времена на свобода и на демокрация?

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.