Коцето Калки: Прераждането дава възможност за развитие на вътрешния Аз (ВИДЕО)

0
228

Коцето Калки е един от българите, които не крият своето влечение към източната философия и е убеден в прераждането като един важен процес от развитието на душите

В България за прераждане започна да се говори след 1990 г., когато на книжния пазар се появиха множество книги, вестници и списания на подобна тематика.

Първото усещане за прераждането шокира много българи, но част от тях приеха тази част от живота нормално, след като започнаха да четат, да се ограмотяват и да правят аналог със събитията от своя живот.

Други българи и днес отказват да приемат прераждането. Но всеки има право да вярва в каквото иска.

Всички български астролози, сред които Алена, Оксана Станчева, да не забравяме Гал Сасон и Нели Конуей също говорят за прераждането на душите.



Българските пророци баба Ванга, дядо Влайчо, Слава Севрюкова не просто са били убедени, че прераждането съществува, но те са знаели своите предишни превъплащения.

prerajdaneto
Чрез прераждането душите се развиват

Писателят Христо Нанев от години провежда терапия на българи чрез метода на регресия, за да ги освободи от различни болести и други проявления на живота, които им създават  дискомфорт.

Нагледен пример за подобна терапия беше показана в предаването „Ники Кънчев под наем“. Изгледайте сами първото видео.

А човекът до терапевта, Ивомир Димчев, беше гост във „Въпрос на гледна точка“.  Разговор с него можете да изгледате ТУК.

За напредъка на една душа е жизнено важно какви уроци има да усвои и съответно кое е най-подходящото място за тяхното научаване.

Нели Конуей твърди, че на Земята се прераждат души, които преди това са живели по други планети.

Коцето Калки също твърди, че във Вселената има безброй много места, на които висшата човешка същност може да влезе във физическо тяло, научихме от репортаж за предаването „Тази сутрин“.

Тези места не е задължително да бъдат на планетата Земя.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.