Така се приготвя „вълшебната“ вода, без която всяка диета е обречена (много полезна и за здравето)

0
375

Наричат я „вълшебната“ вода, защото ползите й за здравето и фигурата са безспорно доказани във времето

Искате да направите нещо за себе си, но все не ви остава време. Много от нас не могат да си позволят скъпи процедури или хранителни добавки, но не бива да се тревожите, защото много от скъпите и широко рекламирани продукти, всъщност не са и наполовина толкова полезни, колкото ги представят.

Има един простичък и изцяло природен начин, чрез който да се погрижим за здравето и фигурата си – при това се приготвя страшно бързо. Това е така наречената „вълшебна“ вода, без която всяка една диета върви по-трудно и бавно, или е обречена на провал. Това е и мнението на диетоложката на звездите Анджи Касабие.

вълшебната вода
Чудо от природата – „вълшебната“ вода е същински еликсир

Рецептата за тази „вълшебна“ вода е много лесна – трябва ни един литър изворна вода, може и минерална, но с ниска минерализация. Поставяме я задължително в стъклена кана или друг стъклен съд, а в нея нарязваме три лимона, заедно с корите. Допълнително изцеждаме и целия сок от още един лимон.

Слагаме няколко стръка мента и един по-голям корен от джинджифил като и леко преди това настъргваме от него във водата, но наистина малко количество. Така водата с ценните й съставки се оставя да престои в хладилника за няколко часа и вече е готова за пиене.



Пие се цялото количество в рамките на деня като гледайте да я разделите максимум на три части. Пийте ги половин час преди всяко хранене и само след седмица ще се уверите в чудото, което тя прави с тялото ви. Не говорим за някакво магическо отслабване, а за тонус, енергия, свежест и никакво задържане на вода.

Ако все пак сте решили да отслабвате и спазвате хранителен режим, то тази „вълшебна“ вода ще подпомогне действието й, тай като чисти безупречно шлаките, токсините и излишните мазнини от тялото ни.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.