Американски астролози: Дамите от 3 зодии са доказани изкусителки

0
450

Тези дами са невероятни изкусителки. Представителките на тези 3 зодии  могат да ви накарат да летите на крилете на любовта, но могат да ви разбият живота

Ако се поддадете на техния чар и успеете да ги задържите само за себе си, бихте  постигнали супер успех, но дали ще можете?

Американските астролози проведоха ново изследване, научихме от чуждата преса.

Целта на проучването е кои зодии могат да оказват най-силно въздействие върху противоположния пол.

Така както има опасни мъже, които знаят как да завъртят главата на една жена щом решат, че искат да я притежават за известно време, а после да й покажат вратата, има ответна реакция и от женския пол.



zodii-izcusitelki
Дамите от трите зодии са най-големите изкусителки – можете ли да им устоите

Според проведените наблюдения, астролозите направили заключение, че дамите от трите зодии Близнаци, Дева и Водолей умеят да владеят своя чар и да го използват.

Вероятно някой ще се изненада, защото сред избраните зодии липсват двете с най-силно влияние на Венера – Телец и Везни.   За тях знаем, че трудно някой може да устои на вродения им чар както при жените, така и при мъжете.

Ето защо дамите от зодии Близнаци, Дева и Водолей са най-големите изкусителки:

Жените Близнаци

Те са динамични, винаги ангажирани с някакви нови проекти и идеи. Движението и положителните емоции придават на тяхната визия една неувяхваща младост.

Мъжете биват привлечени от младежкото излъчване, както и от чувството им за хумор.

Дамите Близнаци умеят да говорят с часове като разказват забавни и увлекателни историйки, с които карат мъжете до тях да се заливат от смях и да се разтоварят от ежедневието.

Но дамите Близнаци имат силно развит интелект, който умеят да демонстрират, когато е необходимо.

Жените Дева

Представителите на зодия Дева са изключително стриктни и педантични на работното си място, в домакинството, в дома и в приятелските си отношения.

Дамите Дева имат вроден особен чар, който в първия момент може да не бъде забелязан, защото те не обичат да вадят на показ всички свои прелести, но когато един мъж успее да открие тези заложби, той не може да остане безразличен.

Девите също харесват играта на думи и умеят да добре да влизат под кожата на околните със словесни закачки.

Когато една жена носи в себе си интелект и красота, кой би останал радушен?

Жените Водолей

Дамите Водолей изпъкват сред останалите жени не само защото са красиви, но и защото умеят да подчертават своите предимства с помощта на подходящи дрехи, бижута, грим и прическа.

Всеки мъж иска да има до себе си една изключително елегантна и красива жена.

Но дали тази красива жена ще се съгласи да бъде ваша? Ще трябва и вие доста да се потрудите да я задържите до вас, защото ако нямате качества и възможности, дамата Водолей бързо ще ви смени с някой друг.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.