Чавдар и кметът, който не краде, го превърна в швейцарско село: Българите продължават да са недоволни

0
441

След като писахме за БГ кмет, който инвестира всички получени средства от еврофондовете в подобряване състоянието на село Чавдар, получихме много коментари

Болшинството от тях са позитивни и поздравяват кмета на село Чавдар г-н Пенчо Геров.

Сред коментарите има предложения кметът на село Чавдар да бъде избран за министър-председател или да го канят в отделните общини да подобри инфраструктурата и живота на тамошното население.

Други коментари показват една много по-различна действителност, от тази, която заснеха Нова ТВ.

Ето как звучат някои от тях:“Селото е уникално, но истината е малко по-различна. И тъжна!
Селото се намира в района на три, да ТРИ хвостохранилища! Районът е сред петте най-замърсени в България! Парите са компенсация за замърсяванията. Тъжно!”

kmet-chavdar
Така прекрасно изглежда село Чавдар днес

*********

“Отидох специално да видя това село, но… Наистина са вложени много пари, за да се оправи центъра, кметството, училището, здравната служба, площада. Осветление, градинки, фонтани, всичко е чудесно. Но отново, всичко хубаво ще бъде побългарено. Красивите градинки, потънали в плевели, няма кой да ги поддържа. Капковото напояване – повредено. Надписите на два от паметниците в центъра – с правописни грешки! Сърце да те заболи. Обслужващ персонал в невероятно красива механа – мургави момичета с домашно облекло и без грам понятие за културно обслужване. По улиците и тротоарите – боклуци. Не че и на други места ги няма, но ми се искаше наистина да има едно село, което да е истински образцово!”

kmet-chavdar
Кметът на село Чавдар  Пенчо Геров

**********

“Направете го президент ….колко лесно вярваме на реклами…а защо не отидете и питате хората там какво работят и дали им стига за едното ядене…хапват жълтите павета които ги пререждаха 3 пъти…за друго не ми се и коментира ….защото ли4но извършвах ремонтни простоти…да сега било красиво…некви милиони се хвърлиха за павета и пеики ….а народа преобладаващо ромски 4ака да излезнат гъби за да изкарат некои лев…поне не са крадливи като софииските роми..а дори и са пе4ени пове4ето…..а с тези пари дали неможеше 1 фабрика да се направи и вси4ки да работят..за 1 нят комат…тва е мое мнение и коментар не ангажирам никои…между другото 1 павенце маи се плащаше към 4 евро…коя ли фирма го е доставяла…”

Кой е крив и кой е прав???

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.