Принц Джордж и принцеса Шарлот станаха медийни звезди за първи път (СНИМКИ)

0
277

Интересът към британското кралско семейство нараства с всеки изминал ден, след като принц Джордж си има малка синеока сестричка принцеса Шарлот

Любопитството на поданиците на кралица Елизабет беше задоволено, след като принц Джордж и принцеса Шарлот позираха за медиите за първи път официално.

Баткото принц Джордж показва своята любов към малкото бебе като го целува на една от снимките, научихме от royal-fans.com.

Всички британски медии пуснаха въпросните снимки, а голяма част от тях направиха паралел между  принц Джордж и принцеса Шарлот с принцовете Уилям и Хари като деца, заедно с техните родители принцеса Даяна и принц Чарлз.

Когато преди 2 години се роди принц Джордж, президентът на САЩ Обама, наред с рутинните пожелания, каза и нещо интересно.



royal-fans.com
Принц Джордж и принцеса Шарлот Сн: royal-fans.com

Никой американец  няма представа кой президент ще го управлява след 20 или 30 години, докато британците са наясно кой ще седне на трона.

royal-fans.com
Сн: royal-fans.com

Традициите в британската монархия датират от 500 години. Жителите на Острова приемат напълно нормално всичко, което се случва в тяхното общество като раждане на престолонаследник, коронясване на нов монарх и присъствието на коронованите особи сред населението.

В България подобни събития и обществени емоции е имало два пъти преди доста години – на 13 януари 1933 г., когато е родена дъщерята на цар Борис Трети и царица Йоана княгиня Мария-Луиза и на 16 юни 1937 г., когато е роден цар Симеон Втори.

royal-fans.com
Сн: royal-fans.com
royal-fans.com
Сн: royal-fans.com

Възрастни българи, станали свидетели на тези събития и днес разказват как с топовни салюти са били отбелязани двете събития, както наскоро се случи в Лондон.

И българският народ се е радвал на двете царски деца по начина, по който днес британците се радват на малките принц Джордж и принцеса Шарлот.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.