Гласът на младите хора у нас трябва да бъде чут! (ВИДЕО)

0
456

Млади българи решиха да се обединят и сформираха сдружение Гласът на младите хора. Гласът на младите хора у нас трябва да бъде чут, защото онова, за което говори е изключително важно

Бъдещето принадлежи на младите българи. Младите българи са будни и отговорни хора, които желаят да живеят в страната, за която хиляди смели хайдути, революционери, бунтовници, четници, опълченци проляха своята кръв.

Но как да живеем добре в собствената си страна, когато ние самите я превръщаме от Рай в истински Ад.

Една важна кауза, около която Гласът на младите хора у нас се обедини, е чистата природа.

Тук не става дума за безработица и безпаричие, за семейни, здравословни или други проблеми.



Тук става въпрос за възпитание и отговорност за света около нас извън оградата на нашия двор или входната врата на апартамента.

glasat
Гласът на младите хора трябва да бъде чут!

Защо българинът се е превърнал в такъв огромен егоист и не му пука, че като изхвърля своите отпадъци където му дойде, той загрозява природата, руши нейната чистота и хармония, но  в същото време не позволява на останалите българи да се любуват на родните прелести???

Че нещата у нас са сериозни става ясно и от кампаниите на bTV.

След като няколко години чистихме България за 1 ден, от националната медия стигнаха до извода, че България няма как да бъде изчистена веднъж, защото българите не спират да изхвърлят своите боклуци постоянно където им дойде.

Гласът на младите хора у нас трябва да бъде чут, защото той казва ужасната и трагична истина.

Нашата прекрасна природа страда. И това е факт.

Затова Веселин Диманов и още млади българи – ентусиасти се обединиха, за да се борят за чиста и красива българска природа, както  и за други благородни каузи.

Едно от възмутителните незаконни сметища, на които младите българи се натъкнали, е това в с. Комунига, обл. Кърджали.

С видеото, което заснеха на място, те искат да призоват гражданите с отговорно съзнание и държавните институции като Министерството на околната среда и водите, заедно с всички неправителствени организации, да не подминаваме с лека ръка безотговорното отношение към нашата Майка-природа.

Всеки наш читател, който милее за нашата красива България и нейната уникална природа, може да изпраща сигнали на страницата във Фейсбук  Гласът на младите хора или в групата  Гласът на младите хора.

Гласът на младите хора изразява своята гражданска и обществена позиция чрез своя блог ТУК. 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.