Седмичен хороскоп за 8-14 Юни 2015 г. Част – 2

0
639

Вашият седмичен хороскоп за 8-14 Юни 2015 г. Част – 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп не опитвайте да решите всички проблеми наведнъж. Излишно е да се правят грандиозни планове или да започвате изпълнението им. Звездите съветват през следващите дни да действате по-предпазливо. Около вас кипи бурна, но съвсем безполезна дейност и някои хора вероятно ще се опитат да ви увлекат в своята орбита.
СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) През настоящата седмица имате нужда от нов поглед към събитията, които се случват около вас. Старайте се да използвате всяка възможност, бъдете заедно с любимия човек и по този начин ще може да възстановите взаимния си потенциал. Една добра идея за уикенда е, да поставите в ред дома, взаимоотношенията и своите финанси.

Седмичен Хороскоп
Седмичен Хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Според вашия седмичен хороскоп вие се чувствате изпълнени с невероятни идеи, но ще имате ли достатъчно сили и търпение, за да ги осъществите? Постарайте се да не давате обещания, ако усещате, че е трудно да ги изпълните. Към края на седмицата ви завладява приповдигнато настроение и може да помислите за отмора. Времето е благоприятно за пътуване, особено в в приятна компания.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Звездите ще бъдат благосклонни към представителите на зодия Козирог както в работата, така и в личния живот. Това е точното време за осъществяване на най-амбициозните замисли. Възможни са многообещаващи запознанства, бъдете сдържани и обмисляйте думите предварително. Не пропускайте своя шанс!
ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) През настоящата седмица не позволявайте да взема връх съмнението и враждебността, които намаляват вашата работоспособност. В деловата сфера се установява доста спокойна и продуктивна атмосфера. Трудностите остават в миналото, но дори рутинната дейност изтощава – обърнете повече внимание на своето здраве. Независимо от обстоятелствата, не забравяйте за важните за вас хора!
РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп във вас съзряват важни планове, които ще се реализират в близко бъдеще. Не разчитайте на чужди съвети – те могат само да ви объркат. Оптимизмът и увереността в себе си са единствената гаранция за успеха. Решението на проблемите е във вашата гъвкавост. След напрегнатите делници може да си позволите незабравим уикенд в приятна компания..



Линк към Първата Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.