Мария разкри цялата истина за скандалния развод с Гущеров

0
566

Мария и Християн Гущеров са официално женени от пет месеца, а бракът им се пропука

Наскоро медиите се взривиха от новината, че едва след пет месеца законен брак, Мария и Християн Гущеров се развеждат. Причината за това е най-вече фактът, че певицата продължава да отказва да дари с дете съпруга си. Както и това, че вместо да се грижи за дома и семейния уют, тя почти всяка нощ обикаля по кръчми за участия и на практика не се прибира при половинката си.

Всичко това вбесило кроткия иначе Християн, който поставил ултиматум на Мария – или променя навиците си, или бракът им е застрашен. Всъщност това се оказа и самата истина – Мария и Гущеров не са предприели ходове за развод, а просто са се сблъскали с нещо съвсем нормално при женените двойки – първите разпри и скандал.

Мария
Мария признава, че с Християн имали търкания, но не иска и да мисли за развод

„Имахме противоречия, но коя двойка ги няма? Защо винаги, когато си малко по-известен, медиите и всички останали бързат да пророкуват живота и бъдещето ти и се втурват да ни развеждат при всеки удобен момент. Да, с Хриси сме спорили и сигурно ще продължим да спорим, но няма как да живееш с някого, ако не си готов на компромиси“, разкрила Мария пред своите най-доверени приятелки преди ден.

Нещо повече – певицата сериозно обмисля да се съобрази с желанието на мъжа си и ако не да спре изцяло, то поне значително да разреди участията си така, че да прекарва повече време вкъщи с Християн и Марая.



Това едва ли ще й бъде особено трудно, защото всички знаят, че докато се води госпожа Мария Гущерова, певицата реално не се нуждае от пари, които да вади с пот на челото по знайни и незнайни кръчми.

„Гущеров винаги й е осигурявал всичко и със сигурност ще продължи да го прави, стига да види, че си е взел стойностна жена, за която да не съжалява. А и не иска кой знае колко от нея. Само това, което всеки нормален съпруг би пожелал“, казват близки до Мария.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.