В памет на Джуна: Ето как да проверим дали ни е направена магия

0
828

Страхът от направена магия преследва много хора. Ето какви съвети даваше Джуна, докато беше жива. Възползвайте се от тях

Изключителната Джуна ни напусна, но мъдростта, която даде на хората, остава при нас и след като тя вече не е във физическа форма.

Джуна казваше, че освен с помощта на различни предмети като пръст от нов гроб, косми или сапун, тъкан или конци от дреха на потърпевшия, магия може да бъде направена и само със словесни наричания и заклинания, писаха в kanal3.bg.

Целта на всяка една магия е да предизвика провал в живота на някой човек до неговата смърт – най-тежките магии.

Най-често срещаните видове магии са заради любов – някой някого да хареса или да се раздели със своя партньор, за да бъде с онзи, който много го харесва и желае.



Други магии са за финансово разоряване, за загуби, за отмъщение.

djuna
Енергията на Джуна ще се усеща на Земята още дълго време – проверете дали не ви е направена магия

Много често магиите се поставят пред и около входната врата – под изтривалката.

Магии могат да бъдат заровени в градината или около селската порта, където често има тревна площ.

По принцип повечето магии са правят от познати хора, които имат достъп до вашия дом, офис, лек автомобил,  могат да ви направят някакъв подарък или да ви дадат храна, в която има сложено нещо гадно.

Затова трябва да внимавате с кого контактувате, от кого приемате подаръци и храна, кой влиза във вашия дом.

По принцип хората, които поръчват и които правят магии забравят, че Господ вижда всичко и че техните злини няма да останат ненаказани, защото има и Вселенска памет, в която автоматично се  записват всички мисли, чувства, намерения и действия на хората.

Джуна даваше няколко лесни начина човек да разбере дали му е направена някаква магия:

1. Ако в определен момент не можете да се гледате в огледалото – нарочно избягвате да се наблюдавате, а преди сте се задържали пред него по-дълго време, докато сте оправяли своята прическа, грим или облекло.

2. Ако престанете да понасяте миризмата на лавандула – лавандулов спирт, без да сте бременна или в момента да сте болни от нещо.

3. Ако влизайки в църква се чувствате зле и отпаднали, става ви лошо, при положение че не сте бременни, гладни или болни, а преди не сте имали подобни проблеми.

4. Ако в рамките на 1 месец например започнете без причина да слабеете – не спазвате диети, не водите стресов начин на живот, не сте преживели нещо шокиращо. Чувствате се постоянно отпаднали, без сили и енергия или нямате желание за правене на нещата,  които обичате.

5. Ако на една здрава жена спре месечният цикъл без да е бременна или да има някакво гинекологично заболяване.

6. Ако се появят различни тъмни петна по кожата на вашето лице, а не сте възрастен човек (старчески петна). Тези петна могат да бъдат по шията, по бузите, по челото, по носа, но не са лунички.

7. Ако забележите вие или вашите близки, че едната ви зеница стои разширена, а другата е нормална.

8. Ако внезапно, без да сте се изплашили от нещо,  започнете да се страхувате от по-големи или по-малки затворени пространства.

Ако установите подобно нещо, трябва да търсите човек, който да развали направената магия.

Можете да намерите някой ходжа или в църква свещеник да ви чете Киприяновите молитви.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.