Представителите на всяка зодия изпитват тези страхове (ЧАСТ 1)

0
412

Няма човек, който да не изпитва страх. Може да се страхува от нещо незначително до най-големите фобии. Сега е моментът да научите коя зодия от какво се страхува

Това познание ще ви помогне да научите нещо повече за вас самите, както и да опознаете хората около вас още по-добре.

зодията цвете
Всяка зодия си има свои страхове

Зодия Овен

По принцип Овните са хора, които не мислят за страха и смело влизат в различни страшни ситуации. Не да си дават сметка, че могат да пострадат.

Но ако се случи Овен да се изплаши или да се стресне от нещо, този страх го държи много по-дълго време от останалите зодии.



Най-големите страхове на Овните са от старостта и да не останат без поколение, което да наследи тяхната фамилия и да продължи рода.

Зодия Телец

Телците са хора, които са кротки и добронамерени. Когато се ядосат е по-добре да бягате далеко, за да не ви сполети техния гняв.

Телците се страхуват от не останат без пари и без нужното внимание.

Зодия  Близнаци

Близнаците са едни от най-комуникативните зодии в целия зодиак. Те могат да говорят с часове, да забавляват и  да разсмиват околните. Страховете на Близнаците са свързани с пътуванията и свободата.

Близнаците обожават да пътуват.  По този начин те задоволяват своето безкрайно любопитство, но и чувството си за свобода. Ако някой ограничи техните възможности да пътуват, Близнаците ще се чувстват изключително нещастни. Дори ще изпаднат в депресия.

Зодия Рак

Много хора не харесват поведението на онези Раци, които се държат войнствено с околните. Често пъти причината е в самозащита и прикриване на техните страхове и слабости.

Страховете на Раците са провокирани от неизвестността. Ако човек от зодия Рак е изправен пред дилемата да вземе важно решение, за което той не е 100% наясно какво би последвало от това действие, той ще бъде изключително арогантен с околните.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.