Летящ автомобил се движи в небето и по пътя (+видео)

0
493

Летящ автомобил, който се движи в небето, не е детска измислица или някаква фантасмагория. А е напълно реален факт, защото техниката отбелязва огромен скок

Летящ автомобил в небето – това е близкото ни бъдеще

Много хора в България се чудят как да свързват двата края и не могат да си купят необходимата кола. Или пък ставаме свидетели как някой си купил втора употреба марков джип и се наперил като, че ли притежава кой знае какво. В чужбина  вече са доста напред с прогреса.

У нас държавата не може да осигури няколко хеликоптера повече, които да летят и да спасяват хора, които са пострадали при различни неприятни ситуации, а някъде по света хеликоптерите отдавна не са нещо модерно или актуално.

Видеото, което ще изгледате по-долу само ще ви покаже как ще живеем в бъдеще.

И ако до скоро подобни илюзии бяха част от приказките, научната фантастика или в детските анимационни филмчета, днес те вече не са илюзии, а реалност.



В чуждата преса беше спрягана цифрата $189 000 за една такава летяща кола. Възможно е. Те все още са само единични бройки и е нормално цената им да бъде толкова висока.

Както всяко ново нещо, така и първите модели летяща кола ще бъдат притежание на най-богатите, но както се случва в живота, докато богатите се насищат с подобни скъпи играчки, производителите ще разработят много по-евтини модели.

Друг е въпросът как ще става предвижването в небето.

Сега у нас ежедневно се случват толкова много катастрофи, които вземат безброй жертви. Какво ли ще стане, когато и българите се включат свободно във въздушния трафик.

Сигурно ще избият останалите пътници, защото ще пренесат войната от пътищата в небесата.

Докато това се случи, ние ще можем само с огромен интерес да следим какво се случва навън и как се развива прогреса на всеки нов летящ автомобил.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.