След БГ кмет, който не краде, идва ред на БГ кмет, който върши злоупотреби (ВИДЕО)

0
387

И ако добрата практика селски кмет да не краде пари и с тях да направи своето село като швейцарско, сега ще научите за друг БГ кмет, който прави нарушения

Де да бяха всички селски кметове в България като кмета на село Чавдар. Да, ама не! Той е една бяла лястовица сред ято черни птици.

Този път Господари на ефира се заеха да разследват как се източват средства от еврофондовете в с. Борован.

Първата далавера се състои в това, че инж. Десислава Тодорова –  кмет на Борован и живее на семейни начала с  Евгени Червеняшки.

Г-н  Евгени Червеняшки се прослави с още  2 неща – той е политически ангажиран с партия ДПС и е зам.-председател на организацията във Враца.



kmet
Само 1 селски кмет не краде у нас. А останалите?

Освен това, Евгени Червеняшки е фермер, който успял да наеме  5 000 декара с общински пасища, чрез които да изхранва своите животни, които не са повече от 100 на брой.

Читателите, които имат поглед върху фермерството в България знаят, че от месец февруари 2015 г. е приет закон, с който е направена регламентация, според която за отглеждането на 1 животно се полага определено количество пасища.

За 1 глава едър рогат добитък са необходими до 5 декара пасища. Това изискване е записано и в протокол от с. Борован.

В подадената от г-н Евгени Червеняшки декларация за 2014 г. той е записал, че е стопанин на 4 говеда, 108 овце и 7 коня.

В конкретният случай, г-жата кмет на с. Борован е облагодетелствала своя съпруг с голямо количество пасища, като е лишила други стопани и фермери от пасища, за да отглеждат своите животни.

По този повод с разнищване на криминалния случай се зае  Дани Йорданов от „Господари на ефира“.

Изгледайте видеото и вижте какво каза по този повод Евгени Червеняшки – близък в живота на кмет Десислава Тодорова, самата г-жа кмет инж. Тодорова и дъщерята на фермера, която се нахвърли върху Дани Йорданов.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.