Седмичен хороскоп за 15-21 Юни 2015 г. – 1 част

0
394

Вашият седмичен хороскоп за 15-21 Юни 2015г. Част – 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп се очаква интересно събитие, което ще привлече вашето внимание. Това не е нещо опасно или негативно, а по-скоро е изключително интересно преживяване, което ще отвлече вниманието ви от сивото всекидневие. Важно е да се отбележи, че е напълно възможно да го пропуснете, ако не се оглеждате за него.
ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) За представителите на зодия Телец, разбирането на скритите цели и мотиви на околните ще се окаже от голяма важност през идната седмица. Независимо от повишеното ви самочувствие и усещане за надмощие, няма да ви е излишно да държите хората около вас под око. Постарайте се да не изпуснете нищо от фините детайли.

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Според вашия седмичен хороскоп тези дни се очертават идеални за започването на нови начинания. Комбинацията от Марс и новата Луна в знака ви са изключително благоприятни за тези от вас, твърдо решени да поемат по нов материален път в живота си.
Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

РАК (22 юни – 22 юли) Идната седмица е добро време за дълбоки размисли и душевно израстване. Звездите обещават след 21-ви да настъпи добър момент за реализация на материалните ви идеи, но за сега този момент все още не е тук. Използвайте тези дни за да подредите внимателно желанията и приоритетите така, че да сте готови да се впуснете право напред, когато дойде точният момент.
ЛЪВ (23 юли – 22 август) Тази седмица представителите на знака Лъв ще имат изключително силно лично излъчване. Повечето начинания, свързани с бизнеса и контактите с хора ще ви се отдават с лекота. Постарайте се да извлечете максимална полза от благоприятното астрално подреждане – това не се случва често и мнозина биха дали всичко, за да бъдат на ваше място сега.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп идващите дни ще ви предоставят възможността да подредите и преразпределите личните си ресурси. Тази седмица ще бъде благоприятна за преустановяването на начинания, чиято полза е изтекла.



Линк към Втората Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.