Седмичен хороскоп за 15-21 Юни 2015 г. – Част 2

0
422

Вашият седмичен хороскоп за 15-21 Юни 2015г. Част – 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп може да ви се наложи да разделите вниманието си между настоящето и бъдещето през идната седмица. Постарайте се да отделите достатъчно усилия за целите си в настоящето но същевременно не се лишавайте от необходимите ресурси за постигане на бъдещите си планове.
СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Очаква ви динамична и изключително благоприятен за професионалната ви реализация период. За да се възползвате напълно от него обаче, е важно да се постараете да премахнете всички малки пречки и спънки, които миналото и настоящето може би  поставят на пътя. Отделете необходимото време да изгладите дрязгите с колегите и околните, тъй като те може да се окажат фатални за съдбата на някои начинания.

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ(23 ноември – 21 декември) Според вашия седмичен хороскоп сега е идеалния момент за започването на нова страница във вашия живот – както на лично така и на професионално ниво. Това разбира се, не означава, че загърбването на всички предишни идеи и взаимоотношения е най-добрата идея. Важно е да направите прехода възможно най-безболезнен както за околните, така и за самите вас.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) На пътя ви лежат известни рискове носещи със себе си потенциално огромни ползи. Настоящата седмица се очертава изключително благоприятна за личния ви живот и за поемането на нови стъпки в правилната посока. Важно е да стъпвате внимателно, тъй като все пак е възможно да се подхлъзнете ако прибързате прекалено много.



ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) През идната седмица на представителите на знака Водолей, ще им се наложи да балансират енергията си внимателно. От една страна, желанието да се съсредоточите върху творческата си страна ще изисква да и отдадете напълно свободното си време, но отговорността и чувството ви за дълг ще ви напомнят за рутинните всекидневни задължения.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп е най-добре да очаквате неочакваното. Идващата седмица ще ви поднесе редица изненади, за които най-вероятно няма да бъдете подготвени. Приемете това като неоспорим факт и се устремете право напред към предизвикателствата. Мнозина от вас ги очакват силни емоции, свързани с личния живот.

Линк към Първата Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.