Чудо: Лекари изумени от лечебната сила на икона в Александровска болница!

1
856

Чудотворната сила на иконата е призната от самите лекари, което е рядко срещано досега

Невероятно чудо в Александровска болница! Лекари удивени от чудотворната сила на иконата на свети Георги Софийски, която редица пъти помагала на болни да оздравеят, а на бездетни родители да се сдобият с бленуваната рожба.

Иконата на свети Георги Софийски е поставена в храма на болницата, който се намира в двора й, а хората, които ежедневно коленичат и молят помощ от светеца, стават все повече. Видели чудесата, които прави иконата, лекари от Александровска болница настояват да се поднови литийното шествие в памет на свети Георги Софийски.

свети Георги Софийски
Свети Георги Софийски прави чудеса с десетки хора

„Изумени сме, защото лекарите сме хора на науката. Но няма как да отречем чудесата, които са ставали пред очите ни. Близки на тежко болни пациенти с часове са се молили на иконата на свети Георги Софийски и то в моменти, в които надеждата за живота на близките им е била минимална. Няколко човека обаче вече се излекуваха“, удивени са медиците.

Доцент Камен Данов пък лично разказа за младо момче в страшно тежко състояние, което буквално беряло душа. След като родителите му пожелали да се отслужи маслосвет в храма и поплакали пред иконата на свети Георги Софийски, станало нещо наистина невиждано – момчето постепенно се подобрило и след седмица било дори изписано от болницата.



Иконата на светеца доказано е помогнала на много болни хора, но и на такива, които години наред не могат да имат деца.

„Ако щете вярвайте, но има сила, която никой не може да си обясни. Просто отидете и сами ще се уверите. Да не дава Господ на никого, но жени, съсипани от мъка, че са бездетни и лекари са им казали, че няма да имат деца, са забременявали и раждали живи и здрави бебета. Велика е тази икона!“, кълнат се миряни, изпитали лично благодетелта на свети Георги Софийски.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.